Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila je plesačica

Preminula polufinalistica Supertalenta (38), tužnu vijest potvrdila neutješna sestra: 'Volim te'

Foto: Instagram
1/7
08.06.2023.
u 17:06

Kerri-Anne u showu se natjecala 2014. godine i bila je dio skupine Kings and Queens u kojoj su bili i profesionalci iz britanske verzije showa 'Ples sa zvijezdama' -  Neil i Katya Jones, te Kai Widdrington.

U 39. godini preminula je  Kerri-Anne Donaldson zvijezda britanske verzije showa 'Supertalent' javljaju tamošnji mediji.  Još uvijek nije poznat uzrok smrti ove plesačice čiji prijatelji se opraštaju od nje na društvenim mrežama. 

Kerri-Anne u showu se natjecala 2014. godine i bila je dio skupine Kings and Queens u kojoj su bili i profesionalci iz britanske verzije showa 'Ples sa zvijezdama' -  Neil i Katya Jones, te Kai Widdrington.

O smrti ove talentirane žene oglasila se na Facebooku njena sestra

VEZANI ČLANCI:

- Moja prekrasna mlađa sestra više nije s nama i ne znam kako to procesuirati. Volim te Kerri, ti si moja najbolja prijateljica, bile smo nerazdvojne i sada ne znam kako ispuniti ovu prazninu. Počivaj u miru i čvrsto zagrli našu baku - stoji u objavi. 
Kerri-Anne došla je 2014. do polufinala showa  'Britain's Got Talent' sa svojom plesnom skupinom. U audicijskoj emisiji plesali su na miks latinoameričkih pjesama, a Simon Cowell, jedna od najstrožih članova žirija nazvao ih je nevjerojatnima. 

VIDEO Asim otkrio istinu o incidentu s tortom i Majom Šuput: 'Vi što ste psovali, nadam se da vam je žao'

Komentara 3

BR
Brdo
08:50 09.06.2023.

Jos jedna kojoj je Pfizer podario vjecni zivot.

PU
paul-umpe
17:33 08.06.2023.

Dali je bila cjepljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije