Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Marco Cuccurin

Pobjednik 'Plesa sa zvijezdama' nije dobro: Tijelo kaže da stanem i da privatni život dovedem u red

Foto: Instagram
1/13
25.05.2023.
u 18:20

Marco Cuccurin s pratiteljima na Instagramu je podijelio kako je iscrpljen i bolestan te je vrijeme da se pobrine za svoje zdravlje

Pobjednik showa "Ples sa zvijezdama" Marco Cuccurin nakon završetka showa je iscrpljen i to se odrazilo i na njegovo zdravlje. Kroz nekoliko storyja na Instagramu otkrio je pratiteljima da se ne osjeća dobro.  -  Upravo sam zaspao na pet sati bez plana, a ustao s upalom grla. Čini se da će mi sad tijelo vratiti malo i osvetiti se i natjerati me na odmor - napisao je Marco. U sljedećem storyju objavio je fotografiju s vrećicom u kojoj su bili lijekovi te je napisao: 

- Kreće novi antibiotik i hrpa lijekova. Marco je za promjenu bolestan. Tijelo kaže da pod hitno stanem i posvetim se sebi, svome tijelu i da privatni život dovedem u red. Objavio je i fotografiju s toplomjerom koji pokazuje kako ima povišenu temperaturu. Prije polufinala showa, u kojem mu je plesna partnerica bila Paula Tonković, Marco je završio na infuziji, a uoči samog finala nam je otkrio kako se osjeća. 

VEZANI ČLANCI

- Sad sam puno bolje. Potencijalno ću otići na još jednu, da se ne bi slučajno dogodilo da se razbolim. Puno sam bolje i hvala Bogu ta viroza je iza mene. Zapravo mi je pokazala da se i u dva dana stigne koreografirati čuda i da se može spremiti za natjecanje - rekao nam je tada. Otkrio je i što je novo o sebi naučio tijekom ovog showa.

1/33

- Naučio sam da sam itekako ustrajan i uporan. Još jednom sam si pokazao da mogu sve što poželim, da je nebo granica, da treba vjerovati u sebe i da treba ustrajati. Mislim da je to predivno i htio bih to prenijeti na svakoga tko ovo čita jer je zaista prekrasno vidjeti što se sve može dogoditi kada radiš na svojim snovima - odgovorio nam je influencer, pjevač i make up artist.
Ispričao je i je li se nadao finalu i kakva je očekivanja imao. 

-  Nisam očekivao jer ne volim očekivanja i naučio sam kroz život da su očekivanja tu samo da bi se razočarao. Kroz nonu i mamu sam naučio koliko je zapravo bitno uživati u procesu, uživati u trenutku, evo konkretno u ovom slučaju u svakom plesu i ne osvrtati se na okolinu, što će ljudi reći, nego naprosto da stvarno, istinski uživaš. Pritom, ja obožavam umjetnost, obožavam pjevati i plesati, tako da je mene ovo stvarno iz tjedna u tjedan činilo izuzetno sretnim i baš zato mogu reći da nisam razmišljao o tome mogu li ući u finale, ali sad kad jesam itekako sam sretan. - rekao je Marco.

VIDEO Život Tine Turner obilježile su tragedije, a najviše su je shrvale smrti sinova Craiga i Ronnieja

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije