Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na društvenim mrežama

Iva Šulentić javila se s porodiljnog i pokazala partnera s kojim se priprema za dolazak prinove

Foto: Instagram
1/9
25.05.2023.
u 16:30

Voditeljica je u veljači otkrila da je trudna, a početkom ovog mjeseca je otišla na porodiljni. Sad se javila na društvenim mrežama te pokazala kako se priprema za dolazak prinove.

Voditeljica Iva Šulentić (40) sredinom veljače je otkrila da čeka bebu. Iva je u emisiji 'Kod nas doma' koju vodi razgovarala sa psihologinjom Martinom Trboglav Podvorac s kojom je pričala o prednostima i nedostacima trudnoće u četrdesetima. Pred kraj razgovora HRT-ova voditeljica je otkrila kako je i sama trudna. 

-  Toliko sam se povezala s djetetom da se javlja cijelo vrijeme. Jedino što sam odlučila od svih tih savjeta je ne slušati savjete iz neprovjerenih izvora, nema doktora googla, vjerujem samo svom doktoru. Bez straha i bez ikakvih godišnjih i vremenskih okvira upustit ćemo se u sve što nam život donosi i ući u to spremni. Malo sam se raznježila, ali to su hormoni - drhtavim glasom je rekla Iva. Uskoro su na Facebook stranici emisije "Kod nas doma" i njezini kolege iz redakcije uputili čestitku budućoj mami. 

Nakon toga početkom ovog mjeseca otkrila je kako je neko vrijeme nećemo gledati na malim ekranima jer odlazi na porodiljni. Na Instagramu je objavila zahvalu suradnicima i kolegama s HRT-a, te napisala da će sada biti malo 'kod sebe doma'. 

Nedavno je proslavila i rođendan, a sada se na društvenim mrežama javila kako bi pokazala čime se bavi. Naime, Iva je pokazala kao se priprema za dolazak prinove , a u tome joj se pridružio i partner Bruno Šunjić kojeg skriva od očiju javnosti, ali ovaj put ga je kratko pokazala u videu. Iva je nosila plavu košulju kojom je istaknula i trudnički trbuščić, crne traperice i bijele tenisice. Budući roditelji tako su iskoristili dan za kupnju, a Iva je navela da ni sama još ne zna čemu služe sve stvari koje su uzeli.

- Ni ja još ne znam, ne brini - poručila joj je jedna pratiteljica u komentarima, dok su joj ostali poželjeli sreću.

Inače, Iva voli svoj život držati podalje od očiju javnosti, no ipak neke detalje podijeli. Tako je prije tjedan dana pokazala kako se provela na proslavi svog 40. rođendana. 

- Mali krug velikih ljudi u mom drugom domu. Kući za ljude i umjetnost, dok sam ja kućica i dom za bebolinca. Okrugla na okrugli - kratko je poručila Iva uz fotografiju torte, a u komentarima su se odmah pridružili pratitelji s čestitkama. 

VIDEO Život Tine Turner obilježile su tragedije

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
07:47 26.05.2023.

postoji poseban kriterij po kojem bi netko trebao biti jacna osoba ona ga ne bi prošla

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije