Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kći kralja popa

Paris Jackson samo je tražila pozornost, nije se htjela ubiti

paris jackson
Twitter/ParisJackson
06.06.2013.
u 18:01

Kap koja je tinejdžerici prelila čašu bila je bakina zabrana da ode na koncert Marylina Mansona

Paris Jackson, 15-godišnja kći pokojnog kralja popa, nije se htjela ubiti, prema izvoru iz šerifova ureda.

– Samo je htjela pozornost. Njezin poziv telefonskoj liniji za pomoć samoubojicama uvjerljiv je dokaz "da je željela biti spašena" – prenosi TMZ.

Paris se pokušala ubiti rezanjem žila na rukama kuhinjskim nožem, a također je uzela mnogo tableta Motrin. Ostavila je i oproštajno pismo.

Uzroci pokušaja samoubojstva nisu izneseni, ali se špekulira da je posrijedi raskid ljubavne veze koji joj je teško pao, sudeći prema nedavnim tvitovima. Također, vrijeme je završnih školskih ispita u njenoj školi, a čini se da tinejdžerica nema volje za učenje.

– Mrzim učiti sama. Nikako se ne mogu koncentrirati. Pokušala sam učiti i evo me na Twitteru – napisala je prije koji dan.

Prema nekih izvorima, Paris je sklona dramatiziranju, a ovaj incident dogodio se nakon svađe s bakom Kathrine, koja joj je zabranila da ide na koncert Marilyna Mansona, jednog od njezinih idola.

– Sve što se događa vrlo je realno i tužno. Očigledno joj nedostaje otac. U posljednje vrijeme je u depresiji, ne može spavati i budna je cijele noći – otkrio je obiteljski prijatelj.

Marilyn Manson poručio je 15-godišnjakinji da je uvijek dobrodošla na njegovu koncertu.

– Nadam se da si bolje. Na mojoj si listi gostiju kad god poželiš – poručio je Manson.

 >>Paris Jackson odvezena u bolnicu nakon pokušaja samoubojstva

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije