Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opet zaljubljena

Paris Hilton cijelu večer s Toddom Phillipsom izmjenjivala nježnosti

paris hilton
pixsell
19.07.2011.
u 10:33

Nakon što je, naime, prekinula ljubavnu vezu sa Cyjem Waitsom, najpoznatija svjetska starleta početkom mjeseca priznala je da je opet zaljubljena u – redatelja filma "Mamurluk".

Paris Hilton i njezin novi dečko redatelj Todd Phillips uživali su na večeri s Leonardom DiCaprijem i drugim slavnim osobama. Paris je tom prilikom djelovala toliko sretno da su odmah pali komentari kako je napokon pronašla svoju srodnu dušu.

Nakon što je, naime, prekinula ljubavnu vezu sa Cyjem Waitsom, početkom mjeseca priznala je da je opet zaljubljena u Todda Phillipsa, redatelja filma "Mamurluk". Par je nedavno bio na večeri u Malibuu, na kojoj su također bile zvijezde filma "Inception", Leonardo DiCaprio i Lukas Haas, kao i druge poznate hollywoodske osobe.

Izvor blizak paru rekao je da su Paris i Todd djelovali veoma zaljubljeno:

– Cijele večeri razmjenjivali su nježnosti i svi su se složili da su divan par – priznao je izvor.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:22 19.07.2011.

20-ta srodna duša....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije