Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poruka javnosti

Obitelj Ljubiše Samardžića konačno otkrila kakvo je zdravstveno stanje glumca

Ljubiša Samardžić
Foto: Pixsell
1/4
09.03.2017.
u 14:55

U priopćenju koje su poslali medijima obitelj kaže da je glumac stabilno, dobro se osjeća i trenutno je kod kuće

Posljednjih tjedan dana mediji u Srbiji objavili su informaciju kako je poznati glumac Ljubiša Samardžić loše, da se nalazi u bolnici i da mu je stanje kritično. To su na neki način potvrdili i njegovi susjedi koji su medijima potvrdili da Ljubišu i njegovu suprugu Mirjanu više ne viđaju te da se u njihovu obiteljsku kuću uselila njihova kći Jovana. 

Obitelj je danas medijima poslala priopćenje u kojem su otkrili kako je legendarni glumac.

"Naš Ljubiša (Samardžić) je kod kuće, dobro se osjeća i stabilnog je zdravstvenog stanja. S obzirom na godine i okolnosti nije u prilici često se pojavljivati u javnosti. U pojedinim medijima pojavile su se brojne, uglavnom netočne informacije u vezi njegovog zdravstvenog stanja.

U priopćenju koje su poslali medijima naglasili su kako se nadaju da će nakon ovoga prestati spekulacije o njegovom zdravlju i dodali su kako će rado nastaviti obavještavati javnost o zdravstvenom stanju poznatog glumca.  

Podsjetimo, Ljubiša je početkom prosinca bio na operaciji mozga, nakon koje se dobro oporavljao.

>>Supruga Ljubiše Samardžića shrvana je od tuge

>>Ljubiša Samardžić bori se za život

Komentara 26

ŠO
Šokac1
15:05 09.03.2017.

Kojoj javnosti ? Pretpostavljam srpskoj, a VL je "vijest" zabunim objavio. Ubuduće budite pažljiviji, molim.

Avatar dott980
dott980
17:11 09.03.2017.

znaci nista od rip i ostale srpsko-hrvatske naguzivačke patetike?

DA
Dalmos
21:16 09.03.2017.

Ne razumim potrebu objavljivanja zdravstvenog stanja covika nekog iz drzave koja je rusila i palila Vukovar...Apsolutno nebitno.Neka covik ozdravi.Ali nas nemojte zamarati vjestima iz ove zemlje.Ako je ovo jugo list,onda ok.Ali imate sufic tocka hr....morate onda to prominiti.Apsolutno nas ne zanima sta rade cet.nicke vojvode u vlasti Srbije,niti jugoslavensko srpski glumci.Krvlju se izbavismo od tog plemena,neka se ne ponovilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije