Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška situacija

Ljubiša Samardžić bori se za život

Ljubiša Samardžić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/3
06.03.2017.
u 15:04

Mediji u Srbiji pišu kako se nakon operacije na kojoj je bio prije dva mjeseca zdravstveno stanje 80-godišnjem glumcu pogoršalo

Početkom prosinca legendarni glumac Ljubiša Samardžić hitno je operiran, a kako se kasnije doznalo bila je riječ o operaciji mozga nakon koje se 80-godišnji glumac uspješno oporavljao.

Međutim, kako prenosi Kurir, njegovo zdravstveno stanje trenutno je loše i navode da se Samardžić trenutno bori za život.

Da glumac ima teških zdravstvenih problema nitko od njegovih prijatelja nije ni zano jer se nikada nije volio žaliti. Samardžić je u ovim trenucima okružen obitelji koja vjeruje u njegov oporavak. 

>>Ljubiša Samardžić nakon operacije na mozgu izvan je životne opasnosti

>>Ljubiša Samardžić jutros je operiran u Kliničkom centru Srbije

Komentara 27

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
10:59 07.03.2017.

80 to je i previše.

ZA
zaokica
21:31 06.03.2017.

sve nas ceka su bozji pa sto bi njega zaobisao ....

Avatar Pavel ic
Pavel ic
17:26 06.03.2017.

koga briga za ovog lika.mislim da nije dostojan da se pise o njemu u nasoj zemlji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije