Naslovnica Showbiz Estrada

Nives Drpić objasnila kakvi muškarci je zanimaju

Moj dečko na Instagramu mora pratit #evamendes #badgalriri #kellybrook #kimkardashian #jlo #sofiavergara #sandraafrika #rozgajelena u suprotnom  postaje bivši, objasnila je
06. listopada 2018. u 18:05 15 komentara 8704 prikaza
Foto: Instagram
Pogledajte galeriju 1/9

Otkako se rastala od Dine Drpića Nives Celzijus nije imala dečka, a očito je u potrazi za svojim idealnim muškarcem.

Alisan Porter Sjećate se kovrčave Sue? Pogledajte čime se sada bavi i kako izgleda

Naime, pjevačica je na Instagramu dala jasne upute koga bi njen dečko morao pratiti na Instagramu ako želi privući njenu pažnju.

 

 

- Moj dečko na Instagramu mora pratit #evamendes #badgalriri #kellybrook #kimkardashian #jlo #sofiavergara #sandraafrika #rozgajelena u suprotnom  postaje bivši prije nego  postane.  Kad vidim da lik prati svega  4 nepoznate ženske osobe koje su vjerojatno mama, sestra, rodica, cura(žena) i od poznatih eventualno #adele i  #ellen kažem sama sebi : "E to je pi.ka, a ne ti "  - napisala je i još dodala:

privremeni rad Gastarbajteri u serijama: U Hrvatsku stigli na privremeni rad

- Zar zaista postoje likovi koji bez skrivenih namjera otvore Instagram kako bi komentirali dosadnjikave slike kolegama i prijateljima  i lajkali mamu, sestru i curu koje viđaju svaki dan?

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Deceuninck grupa
PROIZVODNJA I EKOLOGIJA
Mogu li uspješno poslovanje na globalnom tržištu i zaštita okoliša ići ruku pod ruku? Jer kako stvari stoje, uskoro će morati