Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Idealan tip

Nives Drpić objasnila kakvi muškarci je zanimaju

Foto: Instagram
1/9
06.10.2018.
u 18:05

Moj dečko na Instagramu mora pratit #evamendes #badgalriri #kellybrook #kimkardashian #jlo #sofiavergara #sandraafrika #rozgajelena u suprotnom  postaje bivši, objasnila je

Otkako se rastala od Dine Drpića Nives Celzijus nije imala dečka, a očito je u potrazi za svojim idealnim muškarcem.

Naime, pjevačica je na Instagramu dala jasne upute koga bi njen dečko morao pratiti na Instagramu ako želi privući njenu pažnju.

 

 

- Moj dečko na Instagramu mora pratit #evamendes #badgalriri #kellybrook #kimkardashian #jlo #sofiavergara #sandraafrika #rozgajelena u suprotnom  postaje bivši prije nego  postane.  Kad vidim da lik prati svega  4 nepoznate ženske osobe koje su vjerojatno mama, sestra, rodica, cura(žena) i od poznatih eventualno #adele i  #ellen kažem sama sebi : "E to je pi.ka, a ne ti "  - napisala je i još dodala:

- Zar zaista postoje likovi koji bez skrivenih namjera otvore Instagram kako bi komentirali dosadnjikave slike kolegama i prijateljima  i lajkali mamu, sestru i curu koje viđaju svaki dan?

Pogledajte koje Hrvatice vole prirodni look

Komentara 15

SA
sargu123
18:26 06.10.2018.

Kakvi muškarci? Oni s 25+

M3
Miške 3
18:50 06.10.2018.

Glupani sa puno novaca

ZN
Znam
20:13 06.10.2018.

Samo je problem dal nekom stalo do nje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije