Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odličan par!

Nina Violić podijelila dio ljubavne i kućne atmosfere s Filipom Šovagovićem

Foto: Marko Lukunić/Pixsell
1/6
03.02.2021.
u 16:45

Njihovi poznanici i prijatelji na početku nisu vjerovali nagađanjima kako je par zajedno i tvrdili su da su karakterno previše različiti da bi bili skupa, ali u njihovu slučaju pokazalo se opet kako se različitosti privlače.

Prije dvije godine u ovo vrijeme Nina Violić i Filip Šovagović prestali su skrivati svoju vezu, a njihova romansa iznenadila je i njima bliske prijatelje. Njihovi poznanici i prijatelji na početku nisu vjerovali nagađanjima kako je par zajedno i tvrdili su da su karakterno previše različiti da bi bili skupa, ali u njihovu slučaju pokazalo se opet kako se različitosti privlače. Nina i Filip u skladnoj su vezi, a kako izgleda njihova ljubav unutar četiri zida Nina je pokazala videom u kojem joj je Filip zašio gumb na ružičastom kaputu.

-  Evo ljubavi, gotovo ti je, možeš ići na priredbu - rekao je Šovagović na kraju videa. Na početku nisu pričali o svojoj romansi, ali Nina nam je nedavno u intervju ipak rekla kako su imali dogovor da o svojoj vezi ne pričaju u javnosti, ali Filip je prekršio taj dogovor. 

- Bili smo se dogovorili da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i na taj način smo se sačuvali dvije godine, onda me je zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave “Zagreb 2020” dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu. - rekla nam je tada Nina.

Otkrila je i koje želje i nade ima u 2021. godini: -  Želim da se preselimo u prirodu i da tamo imamo svatko svoju sobu, da Roza upiše faks koji želi, da Klara dobije montirati neki najgenijalniji film i da cijepimo mame.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Violić (@ninaviolic_)

 

Komentara 1

DU
Deleted user
17:28 03.02.2021.

e da,s godinama padaju kriteriji,njoj se strmoglavili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije