Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav nije potrajala

Neočekivani prekid! Glumica izgubila 20 kg, pronašla dečka milijunaša, a sad otkrila da je opet sama

Foto: instagram
1/8
03.02.2021.
u 09:40

Nedugo nakon što je izgubila kilograme, pronašla je ljubav u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka milijunaša Jacoba Buscha, no ljubavna idila nije potrajala. Već se neko vrijeme šuška o prekidu njihove veze, a glumica je sada to konačno i potvrdila.

Prošla godina mnogima nije bila naklonjena, no činilo se kako su se stvari u nikad neizvjesnijoj 2020. godini napokon posložile za glumicu Rebel Wilson. Početkom godine najpoznatija bucka u Hollywoodu posvetila se zdravom životu i uz pomoć privatnog trenera skinula čak 20 kg. Novom se linijom 40-godišnja glumica često hvalila na društvenim mrežama, a mnogi su tada komentirali da se vidi kako puca od samopouzdanja.

Nedugo nakon toga pronašla je i ljubav u zagrljaju 11 godina mlađeg dečka milijunaša Jacoba Buscha, no ljubavna idila nije potrajala. Već se neko vrijeme šuška o prekidu njihove veze, a glumica je sada to konačno i potvrdila.

– Izgubljena u mislima ova slobodna cura korača prema Super Bowlu – napisala je Rebel u opisu fotografije. Što je presudilo njihovoj ljubavi, za sada nije poznato.

Foto: reuters

Rebel i Jacob svoju su vezu potvrdili u rujnu prošle godine. ''Ovo je lijepo'', napisao je tada Jacob uz njihovu zajedničku fotografiju. Inače, Jacobova  obitelj osnovala je pivovaru Anheuser-Busch koja proizvodi jedno od najpopularnijih piva Budweiser. Prema podacima Forbesa za 2016. godinu, obitelj Busch nalazi se na 16. mjestu najbogatijih obitelji u SAD-u, a njihova vrijednost tada se procjenjivala na 13 milijardi američkih dolara. Pretpostavlja se da 29-godišnjak već sada teži više od 100 milijuna dolara.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tombstone
Tombstone
14:40 03.02.2021.

Evo zivim u USA pa nikad nisam cuo za ovu. Nasrecu sam iz Zagreba pa mogu u vecernjaku procitati o ovim "poznatima"....

DU
Deleted user
11:05 03.02.2021.

Klasika. Žena izgubi kile i onda joj trenutni suprug nije po mjeri. Takozvani "monkey branching" gdje majmunica uvijek lovi najvišu granu ma koliko postojeća bila čvrsta. Čovjek koji ju je volio kao debelu je ne zaslužuje u proljepšanoj verziji. Slično je na zapadu kada žena ima veća primanja od muža i odmah kreće manjak poštovanja i varanje.

GO
goriodgorijeg
11:10 03.02.2021.

Kad ju je dobro isprangijao napustio. Svaka čast mali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije