Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stav glumice

Nina Violić o okupljanju mladih ispred HNK: Sve je to naprednije nego isključivost iz koje mi dolazimo

Foto: pixsell
1/7
04.03.2021.
u 18:28

Zadnjih tjedana dok kafići još nisu imali dozvolu da rade mladi su se masovno okupljali vikendom ispred HNK u Zagrebu i iza sebe ostavljali velike količine smeća.

Okupljanja mladih ispred zgrade zagrebačkog HNK bili su predmet rasprava na društvenim mrežama i u medijima zadnjih dana jer nakon njihovih druženja ispred zgrade kazališta ostala je gomila smeća. Komentirala se i glazba koju su mladi slušali zadnjih vikenda ispred HNK-a jer su na nekim snimkama objavljenim na društvenim mrežama s njihovih mobitela treštali zvukovi narodne glazbe. O cijeloj ovoj situaciji svoj osvrt je na Facebooku napisala i glumica Nina Violić, članica ansambla HNK.

- Kao da moja generacija ne može prihvatiti da klinci koji briju na alternativu i klinci koji briju cajke zajedno izlaze i druže se, to su vam budimo iskreni isti klinci, ista djeca koja nisu učila toleranciju nego su eto naprosto takvi, nema više ukus, neukus, desno, lijevo, jazz, Ceca, kazalište, cirkus, sve je to isto i sve je to bogatije i kompleksnije i naprednije nego isključivost iz koje mi dolazimo. Samo ljubav - poručila je Nina.

Dio njezinih prijatelja slaže se s njom i većina njih nema problem kakvu glazbu mladi slušaju ispred HNK i više od toga is smeta smeće koje ostavljaju te grafiti koje ispisuju na zidovima kazališta. 

Ključne riječi

Komentara 5

PA
Pahor
19:05 04.03.2021.

Ono kad se cajkarosi progladavaju naprednim. Neprocjenjivo. Seljoberi nadiru na svim frontama

DU
Deleted user
18:46 04.03.2021.

Bolje je vjerovati svojim očima nego tuđim riječima.

BL
bluescreen
18:52 04.03.2021.

Talog

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije