Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretne vijesti

Niko Pulić napustio bolnicu nakon 2 mjeseca! Na respiratoru je proveo 46 dana, izgubio je 16 kilograma

Održan 9. INA Rally Kumrovec 2020.
Foto: Tibor Jurjevic/PIXSELL
1/3
03.06.2021.
u 21:41

- Hvala liječnicima i svom osoblju dubrovačke bolnice. Borili su se za mene kao i sve ostale pacijente i nemam riječi hvale kojima bi im se odužio – kazao je Pulić.

Proslavljeni hrvatski automobilist Niko Pulić (57) nakon provedenih dva mjeseca u bolnici konačno je izašao iz bolnice na kućni oporavak. Niko je završio u bolnici zbog teškog oblika Covida-19 koji ga je skoro koštao života.

U dubrovačkoj je bolnici proveo punih 51 dan, od čega 46 na respiratoru. Izgubio je više od 16 kilograma za vrijeme dugotrajnog tretmana, piše Dubrovački vjesnik.

- Hvala liječnicima i svom osoblju dubrovačke bolnice. Borili su se za mene kao i sve ostale pacijente i nemam riječi hvale kojima bi im se odužio – naglasio je poznati dubrovački automobilist pred kojim je sad dug i mukotrpan oporavak.

Inače, Pulić je morao propustiti prvo izdanje WRC Croatia Rallyja zbog koronavirusa, ali nakon poveće muke s bolesti oglasio se iz bolnice.

29.06.2017., Na Grobniku održano finale projekta Vozi Eko- sigurno i stedljivo. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL/Privatni album

- Testirali smo se, pazili, nosili maske, prali, čistili... i svejedno ga pokupiš. A pokupio sam ga točeći gorivo, kupujući spizu ili cvijeće za groblje... 

U bolnici je vidio svakakve stvari, koje bi volio zaboraviti što prije jer ljudi su oko njega umirali ili bili u teškoj situaciji svakog dana. Njegove supruga i kći su također imale koronavirus, ali puštene su kući. - Ženu su pustili kući, stanujemo blizu bolnice, a nema više temperaturu. I kći je preboljela, imala je samo 3-4 dana temperaturu i sad je već izašla iz izolacije. Ona je mlada, drugačije je. Nažalost razgovarao sam i s doktorom, kaže da nema pravila, da si pio i pušio, možda te ne bi toliko pogodilo, jedan je plivač u Rijeci 60 dana u bolnici, jedan 50 - kazao je Pulić nedavno za 24 sata.

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček 

Ključne riječi

Komentara 6

BI
bill50
22:37 03.06.2021.

Lijepa vijest. Bogu hvala. Sretno Niko!

JO
jovicamod
00:29 04.06.2021.

Izvukao se, za razliku od nekih, ali 46 dana na respiratoru će ostaviti posljedice. U najboljem slučaju će se moći kretati bez dodatnog kisika i može zaboraviti na bilo kakve teže fizičke aktivnosti.

AA
Aabbcc11
21:56 04.06.2021.

Sretno 👍

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije