Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nastavak drame

Božidar iz 'Večere za 5' nakon snimke opet žestoko opleo po kandidatima: 'Seljačine ostaju seljačine'

Foto: Facebook
1/9
03.06.2021.
u 18:24

- Ovdje komentiraju samo neznalice, ja im dao savjet uz koje jelo ide vino, oni se smiju, kažem što se pije uz desert oni se smiju, pa eto vidiš kulture – požalio se prijatelju na Facebooku. I drugi korisnici na Facebooku su poduprli Božidara, inače umirovljenog kuhara iz Bjelovara.

Nakon što se proširila snimka u kojoj vrijeđa druge kandidate i optužuje ih za loše ocjene, kandidat ovotjednog izdanja emisije „Večera za 5 na selu“, Božidar Miodragović (66), svoje kolege iz emisije sada je komentirao na Facebooku.

- Totalna seljančuga, ne zna što je rukola, ne zna što je pesto – napisao je za kandidatkinju Nevenku.

- Užas jedan od babetine, kako je bila bezobrazna. Seljačine ostaju seljačine – komentirao je Božidar i dodao da je gospođu Nevenku trebao izbaciti sa svoje večere.

Foto: Facebook/TS Auris

- Ovdje komentiraju samo neznalice, ja im dao savjet uz koje jelo ide vino, oni se smiju, kažem što se pije uz desert oni se smiju, pa eto vidiš kulture – požalio se prijatelju na Facebooku. I drugi korisnici na Facebooku su poduprli Božidara, inače umirovljenog kuhara iz Bjelovara.

Foto: RTL/Screenshot
- Svi mi cijenimo bilo koju granu zanimanja, što kaže majstor, što kaže doktor, što kaže zubar, jel da? Svi smo spremni s poštenjem kleknuti pred tim ljudima kada nam je potrebno i izvaditi plavu kuvertu i obasipati pohvalama, častiti cugama. A kada kuhar hoće imati svojih pet minuta, svi se zajedno po*eru na znanje – napisao je jedan korisnik, dok je drugi dodao da Božidar pomaže siromašnima i beskućnicima i da zato nitko ne može biti protiv njega.

Foto: Facebook/TS Auris

- Zaboravio si još reći da sam kuhao u Petrinji, onda sam svima bio dobar – javio mu se Božidar.

Podsjetimo, internetom se proširila snimka koja prikazuje ogorčenog Božidara kako napada druge kandidate zbog niskih ocjena. Božidar je za svoju večeru osvojio 17 bodova, što ga je kao profesionalnog kuhara, poprilično uznemirilo.

- Kako vas nije sram za ovakvu večeru dati samo 17 bodova. Ja sam u ovu večeru uložio 2000 kuna, a vi za vaše ništa. Vi ste se dogovorili, a ljudi znaju kakve ste večere radili – vikao je na druge kandidate, dok je oko vrata nosio brojne medalje koje je osvojio za kuhanje.

Snimka je nastala nakon snimanja posljednje epizode, koja će biti prikazana u petak, a snimio ju je kandidat Mateo (18).

VIDEO Pogledajte Večernjakovu desetku sa Zdenkom Kovačiček

Komentara 31

MA
Matrix5
18:36 03.06.2021.

Nije krivo njegovo znanje,vec nekulturno ponasanje

MT
makan tahi
19:59 03.06.2021.

lik je fulao emisiju, ovo nije tečaj kuhanja di se međusobno savjetuju, nego svatko svoje skuha i ne očekuje prodike na svoju hranu

MA
Maiden
18:54 03.06.2021.

Tip je grozan. Ne kužim zašto se "profesionalni kuhari " puštaju u emisiju? Dobio je što je zaslužio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije