Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
20 IZVOĐAČA RAZNIH URBANIH PRAVACA

Ne propustite nastupe TBF-a, Leta 3, Valungara...i mnogih drugih u Slunju

04.03.2009.
u 15:54

Rafting & Music festival se održava od 17. do 19.04.2009. u Slunju. Očekuje se nastup preko 30 europskih ekipa iz više od 10 zemalja koje će se natjecati u tri discipline u Europskom Rafting Kupu.

Osim dnevnog, sportskog dijela programa organiziran je i večernji glazbeno festivalski dio (petak i subota), na kojem je nastup potvrdilo više od 20 izvođača iz raznih urbanih glazbenih pravaca (Hip Hop, Rap, Rock i elektronska glazba). Među kojima su:

TBF, Let 3, Sinestet, Valungari, Dubioza kolektiv(BiH), PCP crew, Hi-Fi, Lasi Chin, Microphone hooligan, DJ Quicksilver (D), Tim Patrick (CAN), Petar Dundov, Pelerama, Marko Felinger, Daniel-E, DJ Phat Phille, DJ Big Sale, DJ Philipes, DJ Dirty Hairy i dr.

Rastraft 2008.

Cijena karte za dva dana glazbenog festivala u čemu je uključen i kamp za vrijeme trajanja festivala iznosi simboličnih 100 kn, a dio tih sredstava ide za dječji vrtić u Slunju.

Rafting Team Vidra Vas poziva da uveličate ovaj događaj svojim dolaskom i podržite ovaj festival u što većem broju.

05.03. u Aquarius-u, Jarun, Zagreb održati će se RastRaft - opening party na kojem će bit predstavljeni plakati, fleyer-i i ostali info materijal vezan za Europski rafting kup i glazbeni festival(RastRaft). Party je promotivnog karaktera i ulaz se ne plaća, a broj karata je ograničen stoga rezervirajte kartu za ulaz unaprijed preko Rafting kluba "Vidra", Aquarius kluba Zagreb ili rastraft.com.

Na partyu nastupaju: DJ Quicksilver, DJ Ramljak

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije