Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABRINULA FANOVE

Naša pjevačica priznala da ima zdravstvene teškoće: 'Moram mirovati'

Foto: Facebook
1/7
23.10.2020.
u 07:55

Pjevačica Ivana Kindl koju ove sezone pratimo u showu "Zvijezde pjevaju" na Instagramu je otkrila da je ovih dana muče zdravstvene tegobe.

Pjevačicu Ivanu Kindl trenutačno gledamo kao jednu od mentorica u glazbenom showu "Zvijezde pjevaju". Tijekom svoje karijere osvojila je mnogobrojne fanove. Njima je tako priznala na Instagramu da je trenutačno muče zdravstvene tegobe te da mora mirovati.

"Neki upalni probavni proces me hiće zadnjih dana pa sam drastično promijenila prehranu, no moram mirovati dok ne prođe i dok se organizam ne navikne na promjenu. Često zaboravljam da nisam više klinka (osim nekad u glavi) i da se moram disciplinirati", započela je pjevačica objavu, a fanovi su odmah uzvratili sa željama za ozdravljenje.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Samo ću reć da sam ove godine pojela tonu burgera, kao nikad do sada i da sam se prežderavala kao nikad do sad. I došlo mi na naplatu...Ljudi, pazite na se i na prehranu, bitna je, a to često zanemarimo", poručila im je za kraj.

"Želim ti brzi oporavak", "Ozdravi nam brzo Ivana. I ja sam bez glutena već jako dugo. Sretno!", "Drži se!" samo su neki od komentara ispod njezine objave.

Podsjetimo, pjevačica nerijetko priča o svojim zdravstvenim tegobama pa tako i o onima s mentalnim zdravljem.

Progovorila je o svojoj desetogodišnjoj borbi s depresijom. Na bolest koja uzima sve više maha i zbog koje je i sama bila na rubu samoubojstva Ivana je još jednom skrenula pozornost podužom objavom na svom Facebooku. "Danima mi ne izlazi iz glave izjava koju sam pročitala u intervjuu jednog našeg pjevača koja ide ovako: 'Malo zdrave depresijice dobro dođe za inspiraciju.' Zamračilo mi se pred očima. Očigledno je da bi se morala dogoditi kolektivna promjena svijesti u ljudi da shvate da je depresija bolest, a ne prolazna tuga. Nema apsolutno ništa pozitivno u tome, a koristiti se umanjenicom još je tragičnije. Tragično je neznanje, a još gora ignorancija", započela je pjevačica objavu u svibnju. Dodala je i kako se godinama trubi o tome u medijima i prenose se svjedočanstva koja još uvijek nisu doprijela do glava ljudi.

1/11

"Pa i ja sam se otvorila po tom pitanju da dam do znanja ljudima koji boluju da nisu sami, da nisu ludi, da se mogu izliječiti samo moraju pronaći unutarnju snagu i razumijevanje bliskih da bi napravili prvi korak prema izlazu iz tog mentalnog pakla. Da, to 'samo' u trenutku teškog osjećaja nije nikakva utjeha. Mnogi nažalost ne uspiju i oduzmu si život. Znate zašto? Zbog nerazumijevanja okoline, bliskih ljudi, pa čak i roditelja koji izgovaraju one glupe fraze poput 'to će proći', 'poslije kiše dolazi sunce', 'odi radi nešto pa nećeš razmišljati o glupostima' i ostale da oprostite bljezgarije. Introverti nažalost najviše nastradaju. Jer trpe i drže sve u sebi, pretvaraju se. Ja sam ekstrovert koji sve, sve, SVE izbacuje van. Imala sam fazu kad sam sve svoje negativnosti istresala po privatnom fejsu svaki dan, nisam ni ja skužila iz prve što mi se događa. Znam da sam nekima išla strašno na živce zbog toga i maknuli su se od mene, ali s druge strane naišla sam na puno istomišljenika i shvatila da nisam sama. Shvatila sam da sam uber empat i da ne mogu funkcionirati s onima koji nisu takvi. Upravo je manjak empatije u pitanju kod onih koji ne razumiju depresiju i koji tu bolest devaloriziraju. Očigledno je da se po tom pitanju neće ništa promijeniti jer ljudska rasa mentalno i duhovno nije baš evoluirala. Osim pojedinaca", smatra Kindl.

 

Komentara 12

MR
mrkvax
09:05 23.10.2020.

Ivana je bila dugi niz godina izvrsna pjevačica i vjernica ali je nitko nije doživljavao pa je pala u depru...Kad je shvatila da u Hrvatskoj ne smiješ biti vjernik a pogotovo ne katolik želiš li napredovati moraš se odreći vjere...Ivana je to shvatila odrekla se katoličke vjere i evo je na televiziji kao mentorice a sad ima i svoj ekspoze i tužaljku u Večernjaku...

LJ
Ljudeman
08:44 23.10.2020.

Čim je obznanila da je ateistkinja, karijera je krenula strelovito uzbrdo..

Avatar Golum
Golum
08:26 23.10.2020.

Ivana ima psihickih problema vec godinama i to joj je problem a sto se pjevanja tice to joj nikad nije ni islo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije