Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabrinula mnoge

Nakon što se počela širiti vijest o smrti Mustafe Nadarevića, on se javio iz bolnice: 'Nadam se da me razumijete'

Foto: Boris Scitar/Vecernji list
1/6
19.05.2020.
u 16:20

Zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' nalazi se u bolnici u Zagrebu, a početkom godine doznalo se i da boluje od karcinoma pluća.

Jutros se internetom počela širiti informacija da nas je napustio legendarni glumac Mustafa Nadarević. Ubrzo je vijest o vlastitog smrti demantirao i sam glumac koji se javio novinarima bosanskog Avaza.

1/5

-  U bolnici sam još. Razumijete me, nadam se, da ne mogu duže razgovarati. Hvala vam što se zanimate za moje zdravstveno stanje - rekao je Nadarević. Zvijezda serije 'Lud, zbunjen, normalan' nalazi se u bolnici u Zagrebu, a početkom godine doznalo se i da boluje od karcinoma pluća.

- Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti i zloćudna bolest - rekao je tada za Media servis glumac koji se uključio u kampanju "Udahni za život" .

 Iz krugova bliskih glumcu doznaje se da je njegovo stanje stabilno te se svi nadaju njegovom skorom ozdravljenju. Ekipe serije "Lud, zbunjen, normalan" poručuje kako im ne pada napamet da nastave sa snimanjem bez Nadarevića.

Ključne riječi

Komentara 8

MI
mica1111
17:20 19.05.2020.

Divan glumac.

DU
Deleted user
16:46 19.05.2020.

izete legendo,drž'se

IJ
I ja tebi
17:45 19.05.2020.

Nedaj se legendo .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije