Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
11 GODINA MLAĐA

Ponosni tata stigao u rodilište! Zoran Mamić došao po svoju partnericu i novorođenu kćer

Foto: Matija Habljak/Igor Šoban/PIXSELL
1/6
19.05.2020.
u 12:55

Bivši nogometaš, trener i sportski direktor Zoran Mamić prije nekoliko dana s partnericom Senkom Mandić dobio je kćer.

Kamerama nije promaknuo 48-godišnji bivši nogometaš Zoran Mamić u trenutku kada je došao po svoju mlađu partnericu Senku Mandić u polikliniku Podobnik, gdje je prije nekoliko dana na svijet došla njihova kćerkica.

Ovo im je prvo dijete, a Zoran iz prvog braka s Vanjom Horvat ima sina Brunu i kćer Ninu. 

U rukama je nosio vrećicu i manji crni kovčeg, ali i knjigu Ive Andrića.

Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Inače, Mamić je proglašen "Casanovom s Maksimira" jer je mnogim ženama koje površno prate nogomet tiha patnja. Poznat je po vezama s lijepim djevojkama i po tome što se dva puta ženio.

S Vanjom je bio u braku 17 godina, a rastali su se 2010. te je u drugi brak uplovio s ekonomisticom Anom Šikić, ali ta idila trajala je samo dvije godine.

Sa Senkom Mandić prvi put je viđen u svibnju prošle godine dok su u maksimirskoj loži gledali utakmicu.

 

 

 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:44 19.05.2020.

Eto hercegovac napravio dijete srpkinji! Ima da cijela familija svršava od sreće! Ima da nacionalisti broje krvna zrnca. Ništa tu ne bi bilo čudno da brat dotičnog kakav već je prema Srbima.....a sada je sa njima u obitelji.....kako se čovjek promjeni.

LA
Lana2
15:46 19.05.2020.

Predivan covjek..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije