Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brak na prvu

Adam pokazao kako vježba: Svaka čast, umorih se samo gledajući.

Foto: Instagram
1/4
19.05.2020.
u 12:13

Adam Kromer preselio se u Zagreb iz Baranje i želi pokrenuti svoj posao s fitnessom.

Nakon kratkog odmora u rodnoj mu Baranji Adam Kromer, bivši natjecatelj showa "Brak na prvu", vratio se u Zagreb. U njegovu rodnom kraju Adam i Goga, u koju se zaljubio zahvaljujući upravo ovom showu, uživali su u izletima u prirodu i pomagali su Adamovoj obitelji. Adam i Goga uskoro će postati i roditelji. Adam je odlučio napustiti posao vođenja obiteljske vinarije i preselio se kod Goge u Zagreb. Osim što je preseljenjem u Zagreb počelo novo poglavlje u njegovu privatnom životu, Adam je započeo i novo poglavlje poslovnog života.

1/15

Želi razviti svoj posao u fitnessu u kojem ga je malo usporila situacija s koronavirusom, ali zato svoj program vježbanja redovito dijeli s obožavateljima na društvenim mrežama.  – Cardio bez trčanja. Broj ponavljanja i serije ovise o vašoj kondiciji. Budi fit – poručio je Adam svojim obožavateljima i objavio video u kojem bez majice na sebi pokazuje nekoliko vježbi. Obožavatelji su pohvalili njegovu formu: Svaka čast, umorih se samo gledajući. Nakon videa Adam je objavio i fotku zdravog doručka koji je pripremio za sebe i Gogu. – Neka dan započne dobrim doručkom; zobene pahuljice, tamna čokolada, banana, bademi, sušena brusnica, bobičasto voće – pohvalio se Adam.

 

 

VIDEO Nakon godina provedenih na televiziji, ove voditeljice promijenile su karijeru

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije