Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
holivudski prekidi

Nakon šest godina slavni par raskinuo. On ljubi drugu?

Foto: Profimedia
1/5
20.08.2019.
u 08:53

Epidemija prekida potresa Hollywood. Nažalost, ni ovaj par to nije uspio izbjeći.

Nakon šest godina veze glumica Katie Holmes i glumac Jamie Foxx odlučili su prekinuti, piše People. Izvori iz glazbene industrije potvrdili su im da se glumački par razišao još u svibnju.

Bili su zajedno od 2013., iako nikada nisu službeno potvrdili ultra-privatnu vezu. Na upite medija, njihovi glasnogovornici još uvijek nisu dali komentar. Vijesti o razlazu para stigle su samo tri dana nakon što je Foxx viđen kako se drži za ruke s pjevačicom Selom Vave u petak navečer pri izlasku kluba u Los Angelesu.

- Ona je cura kojoj Jamie želi pomoći - rekao je izvor za People, a svjedoci spomenute večeri za PageSix tvrde da su u petak prečuli kako Holmes u restoranu govori prijateljima da ona i Jamie već mjesecima nisu skupa.

Zadnji put su zajedno viđeni na Met Gali početkom svibnja.

O njima se počelo pričati nakon što su zaplesali na jednom humanitarnom partyju u East Hamptonu, New Yorku 2013., samo malo više od godinu dana nakon što se Holmes razvela od Tom Cruisea. 

Ovi razvodi šokirali su hrvatsku javnost.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije