Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iscrpljena

Što se događa s glumicom? Podočnjaci do poda, razmazana šminka i prljav kaput zabrinuli su mnoge

Foto: Profimedia
1/4
13.12.2018.
u 09:49

Izgleda da Katie Holmes trenutačno prolazi kroz poprilično iscrpljujuće razdoblje, što se odrazilo i na njezin izgled.

Glumica Katie Holmes mnoge je zabrinula svojim izgledom. Naime, Katie je u New Yorku snimljena u poprilično neuglednom izdanju.

Podočnjaci do poda, razmazana šminka i prljav kaput zabrinuli su obožavatelje koji se pitaju što se događa sa slavnom glumicom. 

Sudeći prema fotografijama, izgleda potpuno iscrpljeno i nenaspavano. Sa šalicom kave u ruci istrčala je iz taksija očito ne sluteći da je iz prikrajka promatraju paparazzi. 

Pogledajte i koje su poznate glumice lice uništile botoksom. 

Ključne riječi

Komentara 4

IM
Immanuell
10:01 13.12.2018.

Ne smije se biti malo depresivan? Ne smije se opustiti? Ne smije biti bez šminke? Ne smije imati podočnjake? Paparazzi su često ogavni i nemilosrdni, a oni što prenose nečiji trenutačno loš izgled kupovanjem njihovih fotografija snimljenih inkognito su još gori. Čemu ovo??

NA
narcis660
11:10 13.12.2018.

Razvratan život i lova čuda čine....k tome još malo šmrkanja i alkohola vode upravo neurednom životu i odrazu na tijelu i duši.E pa eto opet ona stara-- pare ljude kvare!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije