Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predivna trudnica

Marko Tolja pozirao sa suprugom Anom, njezin trudnički trbuh više se ne može sakriti

Foto: Hrvoje Banić
1/5
31.05.2023.
u 19:39

Pjevač je s obitelji i kumovima posjetio Brijune, a upravo tamo nastale su obiteljske fotografije na kojima se primjećuje sve veći trudnički trbuh njegove supruge Ane

Pjevač Marko Tolja (38) sredinom travnja svojim je pratiteljima na Instagramu obznanio da sa suprugom Anom očekuje drugo dijete, a sada je objavio nove fotografije svoje voljene trudnice. Pjevač je s obitelji i kumovima posjetio Brijune, a upravo tamo nastale su obiteljske fotografije na kojima se primjećuje sve veći trudnički trbuh njegove supruge.

Foto: Instagram
Lijepa Ana tom je prilikom zablistala u plavo-bijeloj ljetnoj haljini koje je uskladila s bijelim tenisicama, a unatoč tome što se radi o širem modelu haljine iz fotografija se jasno vidi da njihova beba u trbuhu dobro napreduje. - Brijuni, kumovi, dica, zebre… Dobar dan! - napisao je Tolja uz nekoliko fotografija s Brijuna. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja)

Inače, Marko je prije mjesec i pol dana sa svojim je pratiteljima na društvenim mrežama podijelio sretnu vijest. - A što ima novog kod vas? - upitao je tada pratitelje uz crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira sa sinom Marom i trudnom suprugom Anom.

VEZANI ČLANCI

Ispod objave odmah su se zaredale čestitke obožavatelja, ali i kolega s glazbene scene. - Eee, pa ovaj vikend ćeš napokon davati visoke ocjene!! Čestitam obitelji! - komentirala je Jelena Žnidarić, poznatija kao Zsa Zsa, aludirajući na Toljinu ulogu kao člana žirija u HRT-ovom showu 'Zvijezde pjevaju' u kojem ona nastupa sa chefom Ivanom Pažaninom. Među čestitarima bile su i glumica Nataša Janjić Medančić, pjevačica Maja Šuput, radijska voditeljica Nives Ivanišević, komičar Mario Petreković, plesačica Tina Walme, pjevač grupe Pravila igre Ivan Penezić i brojni drugi. 

Foto: Instagram

Pjevač i njegova supruga vjenčali su se u tajnosti u srpnju 2018. godine nakon sedam godina veze. Bračne zavjete izmijenili su na intimnoj svečanosti nedaleko od Labina.Vjenčanicu ekonomistice Ane kreirao je poznati dvojac eNVy room, a fotografiju s vjenčanja tada su podijelili i na svom profilu na Instagramu. Riječanin i Zagrepčanka upoznali su se potkraj 2011. na društvenim mrežama, a zaručili su se nakon pet godina veze. U veljači 2019. godine na svijet je stigao i njihov sin Maro

VIDEO HRT-ova novinarka ima neobičan hobi

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tommica
22:12 31.05.2023.

A zašto bi se trudnički trbuh trebao sakriti???

BA
BartolomejIV
21:49 31.05.2023.

A gdje mu je dečko ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije