Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživao je

Marko Pecotić Peco razbacao se na plesnom podiju, snimku prokomentirala i njegova Silvia

Foto: Facebook
1/8
28.11.2022.
u 18:10

Pjevač je uživao s uzvanicima, a posebno su se istaknuli njegovi plesni pokreti na podiju.

Glazbenik Marko Pecotić Peco (44) ovog je vikenda imao nekoliko nastupa. Prvo je otvorio Advent na splitskim Prokurativama sa svojom odabranicom Silvijom Dvornik. Par je pjevao uglavnom poznate ljubavne pjesme, a publika je, sudeći po atmosferi, njihovim nastupom bila oduševljena. Nakon ovog nastupa, Marko je zapjevao na jednom vjenčanju na Hvaru. Peco se ovim nastupom pohvalio i na Instagramu te objavio snimku na kojoj se vidi kako ga je ponijela atmosfera.

Pjevač je uživao s uzvanicima, a posebno su se istaknuli njegovi plesni pokreti na podiju.

- Samo dance! Izbaci sve! Maratonski pir... Ali nema predaje - napisao je pored snimke koju je podijelio. Snimku je komentirala i Silvia, koja je ostavila emoji sa srcima u očima i emotikonom pljeska.

Podsjetimo, splitski glazbenik prošlog se mjeseca našao u središtu pažnje nakon što je priznao da se zaljubio u kolegicu Silviju Dvornik te da će se razvesti od supruge Irene. Vijest o ovom razvodu mnoge je šokirala, jer su Marko i Irena slovili kao skladan par.

- Istina je da imam novu osobu i novu ljubav, razlozi za razvod su prestanak jedne ljubavi i vjerovanje u novu, kao i novi početak, vrijeme će pokazati što će biti, a o novoj osobi... to moram pričati s njom da vidim slaže li se da to bude službeno, bez obzira na to što je i s druge strane to riješeno - priznao je Peco tada za Slobodnu Dalmaciju. Zanimljivo je i da su se njegova uskoro bivša supruga Irena i sadašnja odabranica Silvia nerijetko družile, a pjevača su zajedno bodrile i tijekom maratona na splitskoj rivi prije dvije godine. 

VIDEO Marco Cuccurin i Mia Negovetić: 'Ne obaziremo se na kritike, a u showu smo postali pravi prijatelji'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije