Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako joj je to dopušteno?

Žustra rasprava oko odjeće naše najzgodnije navijačice: Sramotno, za nju ne vrijede pravila

KATAR 2022 - Ivana Knoll u haljini s kockicama na utakmici Hrvatske i Kanade
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/9
28.11.2022.
u 14:30

Knoll je uoči utakmice između Hrvatske i Kanade pozirala u kockastom izdanju i u prvom planu je bio njezin bujni dekolte, a dio njezinih obožavatelja smatra kako ovakvim stilom odijevanja iskazuje nepoštovanje prema zemlji u kojoj se nalazi.

Ivana Knoll svojim zanimljivim modnim kombinacijama s kockastim uzorkom privukla je pažnju još tijekom Svjetskog prvenstva održanog 2018. godine u Rusiji. Od tada nosi titulu naše najvatrenije i najzgodnije navijačice koja često s tribina navija u oskudnim izdanjima, a mnogi su mislili kako će u Katar ponijeti ipak nešto drugačije outfite, ali to se nije dogodilo i baš njezina odjeća i stil bili su tema rasprave njezinih obožavatelja ispod njezine zadnje objave na Instagramu.

Knoll je uoči utakmice između Hrvatske i Kanade pozirala u kockastom izdanju i u prvom planu je bio njezin bujni dekolte, a dio njezinih obožavatelja smatra kako ovakvim stilom odijevanja iskazuje nepoštovanje prema zemlji u kojoj se nalazi.

- Za ovu ženu očito ne vrijede ista pravila... Bez poštovanja. Sramotno. Ako ti se ne sviđa, ne gledaj je. Ne radi se o sviđanju. Sviđaju mi se njezine obline. Radi se o poštovanju kulture zemlje. To  je jednostavno. - bila je prepirka između dvoje obožavatelja, a jedan pratitelj Ivane Knoll u komentarima je objasnio kakva pravila vrijede za sve posjetitelje SP-a kada je u pitanju odijevanje i poštivanje vjerskih vrijednosti ove zemlje u kojoj je većina stanovništva islamske vjeroispovijesti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

 

-  Od posjetitelja se ne traži niti se očekuje da nose tradicionalnu katarsku odjeću ili da budu potpuno pokriveni. Iako ne postoji poseban kodeks odijevanja za strance, svi se potiču da nose skromnu i konzervativnu odjeću koja je udobna, ali ne previše otkriva - napisao je Ivani jedan od pratitelja. 

VIDEO Naša najvatrenija navijačica Ivana Knöll ponovo poharala svjetske medije: 'Prvi dekolte Mundijala'

 

Ključne riječi

Komentara 12

ZV
zvezdomor
15:21 28.11.2022.

a kojih se to propisa arapi pridržavaju kad dođu u europu⁹

Avatar nitko i ništa
nitko i ništa
15:07 28.11.2022.

Ovo joj je zadnja prilika da ju unovči,konkurencija je jaka,a godine lete...

SK
skupiduša
15:03 28.11.2022.

Zgodnih navijačica ima mnogo, samo je ova isplivala na površinu jer ju je netko iz svoje računice"pogurao", isforsirana, nametnuta, uz kojekave zahvate i baš se nju stalno mora prikazivati i slikati. Kakvu to vezu ima s nogometom i domoljubljem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije