Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
reality show

Maja ispala iz Farme

15.12.2018.
u 12:15

U dvoboju cilj je bio što duže visiti na cijevi, držeći se objema rukama i nogama

Obzirom na to da je najčešći dvoboj ove sezone bio dvoboj izdržljivosti na cijevi, Sašu, Juricu, Ozrena i Maju cijev je dočekala i u areni u drugoj borbi za glavnu nagradu.

Maja se prva pustila s cijevi, stoga je za nju utrka za glavnom nagradom završila, a Jurica, Ozren i Saša postali su predfinalisti koji će pristupiti daljnjoj borbi. -Pustila sam se. Protiv muškaraca se ne može. Možda bih izdržala još, ali bolje da sam pustila. Ja sam svoj cilj ostvarila!, rekla je Maja.

Ovoga puta princip izdržljivosti na cijevi bio je malo drugačiji. Farmeri su odmah počeli visiti s veće visine i to s dodatnim opterećenjem od šest i pol kilograma. Cilj je bio što duže visiti na cijevi, držeći se objema rukama i nogama za cijev.

Roberto je počeo provocirati Maju na što mu je Drele rekao da je umjesto provokacija poželjnije navijanje. Maja se ubrzo pustila s cijevi te su se tako trojica farmera plasirali u daljnju borbu. Farmere je u toku dana posjetio i mentor Joža. S obzirom na to da Maja M. ima rođendan, Joža joj je donio tortu te su joj farmeri zapjevali.

No, dolazak Jože nije bio samo povodom Majinog rođendana, već je došlo vrijeme da se farmeri oproste s magarcima i patkama. -Puno vremena smo proveli s tim životinjama. Bile su tu i obaveze. Malo se osjeti jedna određena tuga, rekao je Ozren. Jurica je magarce otpratio sve do izlaza te im doviknuo: „Volim vas!“. Sašu, Juricu i Ozrena do glavne nagrade očekuju dva završna dvoboja.

Pogledajte intervju s Cirque de Soleil i što kažu o Zagrebu:

 

Ključne riječi

Komentara 2

NI
nibunika
15:49 15.12.2018.

Niti u jednoj sportskoj disciplini ne natječu se mješovito muški i ženski sportaši, jer je poznato da u pravilu ženske sportašice su fizički slabije i ne mogu pobijediti muške sportaše. Jedino krajnje nakaradna pravila vrijede u Farmi.

RI
rightside
12:36 15.12.2018.

sve bolje od boljeg))) no mogli ste zapaziti da je "strucna voditeljica" dva puta naglasila da se..obje ruke i obje noge moraju CIJELO VRIJEME nalazit na cijevi,znaci "NA CIJEVI" I nemozes pustaj jednu nogu il ruku bez obzira sta onaa nije dotaknila pod,zasto to pisem,e pa zato je da se to pravilo postivalo, tad bi dvoboj izmedu jurice i pokojne edite zavrsio pobjedom edite,jer se jurica u jednom trenutku nije drzao pravila nego je otpustio jednu ruku sa cjevi brisuci si celo,,i time prekrsio pravilo i trebao bit diskvalificiran,, no ocito su pravila pisana onako kako to nekom odgovara i koriste se tako kad to produkciji odgovara,,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije