Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bablje ljeto

Maja Bajamić objavila video s kupanja na Bolu: Kupaći je ostao u Zagrebu

Foto: Promo
1/6
07.10.2019.
u 18:59

Pjevačica nije planirala kupanje u moru, ali nije mogla odoljeti i umjesto u kupaćem u more se bacila u spavaćici.

Pjevačica Maja Bajamić na Instagramu je podijelila video u kojem uživa u čarima babljeg ljeta.

Na Bolu je imala gažu i kupanje nije bilo u planu pa kupaći kostim nije ni ponijela, ali kupanju na Zlatnom ratu nije mogla odoljeti pa je spavaćica bila zamjena za kupaći kostim.

- Nikad, ali nikad neću zaboraviti ovaj vjetroviti, sunčani dan i ovo kupanje. Kupaći je ostao u Zagrebu, a išli smo samo popit kavu i prošetati svirke. I dođemo mi do onog špicastog, krajnjeg dijela predivnog Zlatnog rata, (koji sam godinama dotad izbjegavala posjetiti jer ne volim gužve ni mista na koja ljudi dolaze ‘samo da dođu’)... kad tamo nigdje nikoga...valoooviii, ogromni valovi i vitar i sunce. Greg je prepoznao trenutak i uletio u more. Trebalo mi je manje od pola sekunde da obučem spavaćicu (jedini odjevni predmet koji sam posjedovala, a bio je najbliži kupaćem kostimu) i da postanem dio ovog spektakla, veličanstvenih morskih valova i struja, ludog vitra i čiste dječje radosti koja me kupala baš ko i svaki ovaj pjenušavi val.- napisala je Maja u opisu video snimke.

Kaže kako je imala osjećaj da sa svaki novi val iz nje čupa svu tugu i fizičku bol nakupljenu  posljednjih godinu dana.

- Ovo misto je odnilo od mene sve grubo i dalo mi novu mene... Tijekom i nakon ovog kupanja, imala sam suze u očima, neopisivu zahvalnost postojanja i osmijeh, najveći na svitu. Imala sam sve ono što želim imati, onako kako već dugo, dugo nisam imala. Nikad, ali nikad neću zaboravit taj osjećaj. Zlatni rat, hvala i volim te zauvijek. - napisala je Maja. 

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
19:42 07.10.2019.

Pa što je ovo? Uredništvo zar Vi nemate VAR?

PR
prajdali100
19:20 07.10.2019.

Zašto ovaj članak? Čemu?

DO
domxerex
09:09 08.10.2019.

Još jedna nepoznata pjevaljka traži spozora, pogledajte što nudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije