Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jana Milić:

Lejla je bila strastvena, a svi koji tako žive obično dramatično i odu

Jana Milic (1)
Boris Ščitar/Pixsell
08.05.2012.
u 22:00

Beogradska glumica želi završiti studij književnosti, objaviti zbirku poezije i autorski album s glazbom i tekstovima

Tragičan odlazak trudne Lejle šokirat će mnoge gledatelje, ali ne i Janu Milić, beogradsku glumicu koja je odlično odigrala lijepu i strastvenu Jemenku.

– Lejla se toliko borila za ljubav i za sebe da opstane u tuđoj zemlji da je za nju ovo logičan kraj. Ljudi koji strastveno žive obično dožive i strastven i dramatičan završetak – kaže Jana.

Glumica kaže da je imala sreću biti dio “Larina izbora”, ali vrijeme je, kaže, za povratak kući. Obitelji: tati i suprugu producentu Miši Iliću.

Nakon kratkog odmora od višemjesečnih snimanja namjerava se primiti knjige i završiti studij književnosti, koji je zamrznula zbog Akademije dramskih umjetnosti, na kojoj je i diplomirala prije osam godina.

– Planiram dati i te dvije godine i doktorirati na oba fakulteta. Volim čitati, pisati, umjetnost nije samo gluma – kaže Jana.

Prije godinu dana trebala je izdati svoju zbirku poezije “Azbuka ćutanja”, već je i potpisala ugovor s izdavačima. Zbog posla, kaže, to nije stigla, ali prvu pauzu iskoristit će za objavu te knjige. Radi i s nekoliko srpskih bendova. Dugo je u glazbenoj industriji, svojim tekstovima pomaže mnogima, a voljela bi i zaigrati u mjuziklu, snimiti CD sa svojom glazbom, svojim aranžmanima i svojim tekstovima.

Komentara 5

VE
velikazmija
22:07 08.05.2012.

iš -

JS
ja sam gladan
12:39 09.05.2012.

Taj se Larin izbor treba zvati svetogsave izbor. Azbuka ćutanja. Kaj je to!))))) upitnik)))))) Ma nije samo iš, treba im mrš.

DU
Deleted user
12:58 09.05.2012.

jana je lepa i ima lepo ime.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije