Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glumačke šale

''Larin izbor'' gleda se u 17 zemalja, ali honorar nije porastao 17 puta

filip juricic
07.09.2011.
u 12:32

Odlučiti se između karijere i ljubavi, odabrati između dva muškarca... pred Larom se stalno pojavljuju nove teške odluke. Ona je jedna plemenita duša i uvijek se odlučuje za pravu stvar, za jedan uzvišen izbor, rekao je Filip.

 Drele je jutros u studiju Narodnog radija ugostio novog hrvatskog televizijskog negativca, zvijezdu serije ''Larin izbor'' Filipa Juričića kojeg ćemo upoznati u večerašnjoj epizodi.

– Larin je izbor jedna teška odluka. Odlučiti se između karijere i ljubavi, a kasnije su tu i dva muškarca tako da se pred njom stalno pojavljuju nove teške odluke. Ona je jedna plemenita duša i uvijek se odlučuje za pravu stvar, za jedan uzvišen izbor – rekao je Filip. 

Serija Nove TV prodana je u 17 zemalja pa će tako Filipa Juričića u ulozi negativca Dinka gledati nevjerojatnih 180 milijuna gledatelja diljem svijeta.

– Ali to ne znači da nam je honorar porastao 17 puta. Očekujem da će mi karijera zbog toga strelovito napredovati – našalio se Filip i dodao:
– Za sad me još uvijek veseli ići na posao što već dugo nisam doživio. Odlična je atmosfera u čitavom timu.

Vrhunac emisije bio je kada je Drele Filipa stavio pred još jedan glumački izazov, pripremio mu je ulogu u radijskoj noveli ''Bundeva razdora''. Anđelko (Filip Juričić), zavodnik i autolimar, Bartol (Davor Dretar), romantik dizaličar, Simona (producentica Anita Frtalic), naivna konobarica, te njena majka, sestra i ujna Frigida (producentica Marija Beber) nalaze se u kuhinji nešto malo prije Plodova zemlje. Tako počinje radionovela koja se u svega nekoliko sekundi pretvorila u obiteljsku dramu s napetim završetkom. Autor teksta htio je ipak ostati anoniman.

Filip je dokazao glumačko umijeće i opravdao mjesto u novoj televizijskoj uspješnici, a Drele je otkrio i dokle sežu njegovi glumački počeci.

– Malo ljudi zna da su tvoji glumački počeci nešto što te možda i odredilo, to da si znao ponekad biti ministrant na martinskim misama – rekao je Drele, a Filip je otkrio kako upravo ti nastupi predstavljaju njegov glumački vrhunac.

Među ostalim projektima Filip je najavio diplomsku predstavu Hele Minić u Sarajevu, ulogu u horor-filmu o zagorskim ljudožderima te nekoliko uloga u crtićima.

 

Ključne riječi

Komentara 3

SP
splitskaljeta
17:58 08.09.2011.

Sjajna domaća tv seija na Novoj tv , uz glazbenu ilustraciju sjajnog hita Tereze Kesovije Larina pjesma kojom je pokorila Pariz. Chanson de Lara.

TM
trade_mark
20:19 15.09.2011.

ne kužim... oni bi novce za to? ma daaaaaajjjj, nemojte za****vati. pa ko bi to normalan platio? mislim, prikazuje se u 17 zemalja samo kaj to redovno prati valjda troje ljudi. neš ti posla....

MA
mare0801
06:45 22.09.2011.

serija je prosječna i iznenađuje me da su je uspjeli utopiti u 17 zemalja,ali ako jesu svaka čast.A ti \"splitska ljeta\",ako se iza tog imena ne krije osobno Tere Kesovija,ne guraj uvaženu penzioniranu pjevačicu u svaku temu gdje postoji i mala asocijacija na njen lik i djelo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije