Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLAZAK VELIKANA

Kornelije Kovač između "progresivnog" rocka i zabavnoglazbene karijere

13.09.2022.
u 13:00

Usprkos nekih nedvojbenih pionirskih pokušaja Korni grupe, na koncu ipak ostaje "neriješeni" dojam između prevelikih ambicija i upitnog umjetničkog dometa. Kovač se uspješno bavio i glazbom za kazalište, film i televiziju, te od devedesetih objavio nekoliko instrumentalnih albuma na kojima se mogao izraziti slobodnije spram nekadašnjih grupnih ograničenja.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:11 13.09.2022.

Da, fakat je upitan umjetnički dojam grupe koja bi, da je djelovala vani, bila itekako vrijedna pažnje i u usporedbi s tadašnjim prog rock velikanima. Vrhunski band vrhunskih instrumentalista svjetskog nivoa. RIP Kornelije.

PI
Pilatus
13:21 13.09.2022.

kad je parstos??? Ajme pade u afan vascela bivša Juga, tuga svuda i svagdje, jedino Hrvati veseli, vjeruju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?