Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bivša kandidatkinja

Josipa iz 'Gospodina Savršenog' iskreno o novoj ljubavi: 'Ako me želi zadiviti, može to napraviti prstenom'

Foto: RTL
1/10
29.07.2022.
u 20:00

Da nije u pitanju samo prolazna afera dokazala je i činjenicom da već živi sa svojim odabranikom, a iako njegov identitet još uvijek drži u tajnosti, otkrila je da su razgovarali o braku.

Kandidatkinja treće sezone showa ''Gospodin Savršeni'' Josipa Lauš nije osvojila srce ''Savršenog'' Tonija, ali pronašla je ljubav nakon showa, čime se prije nekoliko mjeseci pohvalila na Instagramu.

Da nije u pitanju samo prolazna afera dokazala je i činjenicom da već živi sa svojim odabranikom, a iako njegov identitet još uvijek drži u tajnosti, otkrila je da su razgovarali o braku. 

- Naravno da smo pričali o tome i da nam je to nešto što oboje želimo u neko dogledno vrijeme. Tek smo počeli živjeti zajedno, za sada nam ide dobro, ponekad ga želim malo zadaviti, ali to je normalno u vezi kako sam čula. On mene ne želi zadaviti jer sam savršena žena. A ako me želi zadiviti, može to napraviti prstenom - rekla je Josipa za RTL.hr

Inače, Josipa je početkom svibnja s pratiteljima podijelila kako je pronašla ljubav.

- Za mene je ovo bila velika avantura i nakon godinu dana mogu vam samo reći da mi nije žao ni sekunde što sam se upustila u tako nešto. Ova žena danas živi punim plućima, promijenila je mnogo toga a opet ostala je čovjek. Ono najvažnije je da ju netko voli onakvu kakvu ste je imali prilike upoznati u ovih nekoliko tjedana- započela je objavu Josipa te otkrila kako ima novu ljubav.

- Ova žena je pronašla ljubav i želim mu ovim putem poručiti: Hvala ti što me voliš i postojiš - napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj pozira u dugoj crnoj, koju je nosila na dan kad je napustila show.

'Divno je pročitati ove retke. Sretno i uživaj u svakom trenutku, divna si'', ''Ipak neko tako savršen nije bio za tebe, ti si zaslužila još savršenije'', ''Sve se događa s razlogom'', ''Koliko mi je drago zbog tebe'', ''Svu sreću ti želim'', ''Drago mi je da si sretna i voljena'', ''To i zaslužuješ'', poručili su joj pratitelji.

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije