Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na kućnoj njezi

Ante iz 'Farme' koji je objavio potresnu sliku iz bolnice otkrio što se dogodilo: Otac je otišao, mene su uboli hladnim oružjem

Foto: Instagram screenshot
1/9
29.07.2022.
u 08:00

Ante je objavio fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu te po tijelu ima zavoje, tada s pratiteljima nije podijelio što mu se dogodio nego je samo kratko poručio da će svima na poruke odgovoriti kada se oporavi. Sada nam je otkrio da se trenutno nalazi na kućnoj njezi te što mu se dogodilo.

Splićanin Ante Baždarić (25) kojeg publika pamti po sudjelovanju u reality showovima Farma i Zadruga prije nekoliko dana objavio je potresnu fotografiju iz bolnice.

Ante je objavio fotografiju na kojoj leži u bolničkom krevetu te po tijelu ima zavoje, tada s pratiteljima nije podijelio što mu se dogodio nego je samo kratko poručio da će svima na poruke odgovoriti kada se oporavi. Sada nam je otkrio da se trenutno nalazi na kućnoj njezi te što mu se dogodilo.

- To je bilo u subotu tijekom noćnih sati kada se igrao nekakav nogometni kup. Spustio sam se s ocem kako bismo popili nekoliko pića, upoznali smo neku ekipu. Nakon nekog vremena otac je odlučio otići kući, nagovarao je i mene da idem s njim, no rekao sam mu da neću još dugo i ostao – započeo je Ante te dodao da se ne sjeća ničega od tog trenutka.

- Ne znam kako je došlo do situacije da budem pretučen i uboden hladnim oružjem, ni tko je to učinio – ispričao nam je te dodao da mu treba neko vrijeme za oporavak, jer se radi o potresu mozga, hematomima po glavi i tijelu, slomljenom nožnom prstu i ubodnoj rani te još nekim ozljedama.

- Oporavljam se, a u tome mi pomažu tablete protiv bolova, bit će sve ok – kaže Baždarić. Inače, publika Splićanina pamti po sudjelovanju u Farmi 2017. godine kada je pobjedu odnio Goran Kaleb.

Kaleb je nagradu od pola milijuna kuna podijelio na tri jednaka dijela, od kojih je jedan dao Baždariću, drugi Josipi Tomljanović, dok je treći zadržao za sebe.  Dodajmo da je Baždarić bio i jedan od petero Hrvata koji su sudjelovali u Zadruzi 5, a nagrada u ovom realityju iznosila je 375.000 kuna. 

VIDEO Ukrajinac zapjevao na koncertu Coldplayja nakon što ga je, dok je pjevao na ulici, čuo Chris Martin

Komentara 5

LA
lajh1985
08:30 29.07.2022.

Cudno da se meni ili ikome koga znam nije dogodilo da smo bili prebijeni ili ispikani sa nozem iz cista mira

CO
Cokifree
22:59 31.07.2022.

Kakav smijesan lik. Pitam se zasto se ne sjecas nicega od određenog trenutka !?

ST
Starotopoljanin
22:20 29.07.2022.

E Laih,ne zivis ti u Splitu,ili tvoji znancitamo je divlji Zapad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije