Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rasplakala je Kate Middleton

Nove optužbe na račun Meghan Markle: Navodno je zlostavljala princezu Charlotte (7)

Foto: PA/Pixsell
1/11
29.07.2022.
u 11:40

Nakon kraljevskog vjenčanja pričalo se da je Meghan rasplakala Kate zbog neprimjerene dužine haljine za djeveruše koja nije bila u skladu s kraljevskim protokolom. Kate je molila Meghan da malena ispod haljine nosi tajice uz već neprikladne cipele za koje se bojala da će izazvati žuljeve, no njezine molbe nisu bile uspješne.

U knjizi ''Revenge'', britanskog novinara Toma Bowera, Meghan Markle (40) opisana je kroz najgore priče svojih bivših kolega i suradnika, a prema njima se vojvotkinja navodno okomila i na malenu princezu Charlotte (7). Meghan je kako stoji u knjizi navodno prigovarala princezi Charlotte da je debela kada je imala samo tri godine zbog čega je njezina majka Kate Middleton (40) na probi haljine za djeveruše briznula u plač.

Nakon kraljevskog vjenčanja pričalo se da je Meghan rasplakala Kate zbog neprimjerene dužine haljine za djeveruše koja nije bila u skladu s kraljevskim protokolom. Kate je molila Meghan da malena ispod haljine nosi tajice uz već neprikladne cipele za koje se bojala da će izazvati žuljeve, no njezine molbe nisu bile uspješne.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
Knjiga tako potvrđuje tvrdnje da je Meghan dovela Kate do suza zbog duljine poruba haljine princeze Charlotte, a na Twitteru su se sada pojavili hashtagovi poput #MeghanMarkleExposed i #MeghanMarkleBulliedCharlotte uz koje su objavljeni dijelovi knjige i tvrdnje koje bi Meghan mogle koštati imidža.

Meghan je cijelu izjavu okrenula nakon što je nekoliko izvora iz palače te informacije prenijelo u medije, a u intervjuu za Oprah rekla je da je Kate zapravo rasplaka nju.

Podsjetimo, nedavno je nakon više od godine dane službeno završila privatna istraga Buckinghamske palače protiv vojvotkinje od Sussexa, Meghan Markle protiv koje su se pojavile glasine i optužbe da je maltretirala svoje osoblje prije nego se preselila u Kaliforniju s princom Harryjem.

Iako je sama Kraljica naložila neovisnu istragu privatne odvjetničke tvrtke, izvješće koje su sastavili nikada neće biti objavljeno, piše The Sunday Times. Neslužbeni izvori iz palače kažu kako je razlog upravo eskalacija napetosti između Sussexovih i ostatka kraljevske obitelji koja bi se mogla dogoditi nakon objave istrage, a to se želi spriječiti. 

Istraga je obuhvatila saslušanja četiri ili pet članova pomoćnog tima Harryja i Meghan, iako je za njih u nekim trenutcima radilo i do 25 zaposlenika koji bi se mogli smatrati potencijalnim svjedocima, ali ostali nisu imali pritužbe.

Palača oko ovog nije dala ni službenu izjavu, a vrlo je vjerojatno da rezultati istrage neće biti uključeni u ovogodišnji službeni izvještaj koji bi trebao biti javno objavljen u lipnju.

Dvoje "viših djelatnika" optužilo je Meghan za maltretiranje dok je još jedna bivša zaposlenica rekla da ih je 'ponižavala'.  Još jedna pomoćnica rekla je da je Meghan koristila 'emocionalnu okrutnost i manipulaciju što bi se moglo nazvati i maltretiranjem'.

Vojvotkinja je odmah odbacila optužbe, a kasnije je Oprah Winfrey u dugom kontroverznom intervjuu dala do znanja da Buckinghamska palača koristi medije kako bi 'pronosila potpuno lažnu priču'.

VIDEO Četiri godine bez velikog Olivera: 'Njegov duh ostao je u svima nama'

Komentara 1

ME
MediciKM
22:26 29.07.2022.

Iz aviona se vidi da je ova MM zlica od opaka....svaka čast onom Hariju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije