Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demantirano

Još jedna naslovnica u nizu: Jennifer Aniston trudna je i sama

jennifer aniston
Foto: Charles Guerin/Press Association/PIXSELL
1/3
12.12.2013.
u 12:34

Časopis OK! objavio je da je Jennifer Aniston trudna te kako će sama odgajati dijete jer je s Justinom prekinula.

Časopis OK! objavio je da je Jennifer Aniston trudna te kako će sama odgajati dijete jer je s Justinom prekinula. Naslovnica s Jennifer objavljena u SAD-u ovih dana donosi njenu izjavu: Sama ću odgajati ovo dijete. Prema pisanju časopisa Jennifer i Justin prekinuli su na Dan zahvalnosti te ga proveli odvojeno. Izvor magazina tvrdi kako je on blagdan proveo s mamom, a Jennifer s prijateljima.

Ipak, glasnogovornik glumice demantirao je glasine o prekidu te izjavio da je par zajedno proveo blagdan u njezinom domu u Los Angelesu. Usto su ubrzo organizirali i veliku zajedničku zabavu, o čemu su pisali mnogi američki mediji. Napisi o trudnoći Jennifer Aniston jako su učestali već nekoliko godina, kao i pretpostavke da je prekinula s Justinom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije