Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudjelovala u 'plesu sa zvijezdama'

Jelena Perić prekinula zaruke s hrvatskim nogometašem s kojim ima sina, pa obrisala sve zajedničke fotografije

Foto: Instagram
1/17
27.08.2022.
u 11:22

Beauty influencerica i Igor Bubnjić zaručili su se 2019. godine dok je Jelena bila trudna, a razlog prekida je navodno nedostatak razumijevanja i podrške posljednjih mjeseci.

Influencerica koju su gledatelji imali priliku gledati u showu 'Ples sa zvijezdama' Jelena Perić, prekinula je zaruke s ocem svog sina Tea, bivšim nogometašem Igorom Bubnjićem, piše Story. Jelena i Igor su se zaručili 2019. godine dok je Jelena bila trudna, a sada je obrisala sve zajedničke fotografije na profilu. Par se više ne prati na društvenim mrežama, a razlog prekida je navodno nedostatak razumijevanja i podrške posljednjih mjeseci.

Jelena je jednom prilikom ispričala i kako su reagirali kada su saznali da je trudna.

- Sjela sam i počela se nekontrolirano smijati, a njemu nije bilo jasno što se događa. Samo sam izvukla test i on je rekao: 'Nema šanse', a onda se i on počeo smijati. Smijali smo se kao ludi i plakali i smijali se, bila je to eksplozija emocija - kazala je tada.

Inače, ona je i prva Hrvatica koja je na Instagramu dosegnula brojku od milijun pratitelja, i to zahvaljujući svojim make-up tutorijalima, kojima je s vremenom izgradila pravi biznis. 

U 'Plesu sa zvijezdama' Jelena se natjecala s Markom Mrkićem, a tijekom showa slavila je i rođendan. Tada je u organizaciji iznenađenja za nju sudjelovao i njezin sad bivši zaručnik, a par se i poljubio pred kamerama.

VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godine mlađe manekenke, evo za što ga je optužila

Ključne riječi

Komentara 6

SE
sedam
12:01 27.08.2022.

Sve me boli metar ispod usta!

BI
Binkić
07:56 28.08.2022.

Tko to ženi ??

Avatar bokolo
bokolo
03:13 28.08.2022.

Botoks je bolji za sex

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije