Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVNA GLUMICA

Fanovi u čudu! Nicole Kidman (55) na naslovnici modnog magazina pokazala trbušnjake i bicepse

PFW - Balenciaga Arrivals
Foto: lea rener
1/11
27.08.2022.
u 08:00

Oskarovka je na fotografiji pokazala svoje isklesane trbušne mišiće i bicepse u mini suknji i topu, a mnogi su komentirali kako izgleda barem 20 godina mlađa.

Glumica Nicole Kidman (55) učvrstila je svoj status modne ikone nakon objavljivanja nove naslovnice za časopis Perfect.

Oskarovka je na fotografiji pokazala svoje isklesane trbušne mišiće i bicepse u mini suknji i topu, a mnogi su komentirali kako izgleda barem 20 godina mlađa. 

 

Naslovna fotografija bila je jedna od niza avangardnih slika koje je snimio fotograf Zhong Lin za treće izdanje časopisa Perfect, koji slavi najveće ikone pop kulture.

Inače, glumica se ranije ove godine našla na udaru kritika obožavatelja nakon što se je objavljena njena fotografija u na naslovnici holivudskog izdanja Vanity Faira. Tema broja su glumci nominirani za Oscar, pa su osim Kidman, koja je ove godine nominirana za glavnu žensku ulogu u filmu "Being The Ricardos" predstavljeni i Idris Elba, Penelope Cruz, Kristen Stewart, Benedict Cumberbatch, Simu Liu, Andrew Garfield i Michaela Jae Rodriguez. Kidman je na naslovnici pozirala u oskudnom Miu Miu kostimiću koji imitira školsku uniformu, a fanovi su na društvenim mrežama kritizirali fotografiju, smatrajući kako je previše fotošopirana.

Kidman je 2007. u jednom intervjuu kazala kako nikada nije otišla na estetske korekcije već da je razlog njezinog lijepog tena zdrav način života.

VIDEO: Alen Vitasović javio se nakon pada s bine: 'Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti' 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije