Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozvala ga na čaj

Helen Mirren postala kraljica i ispunila želju umirućeg dječaka

helen mirren
JMAB/Press Association/PIXSELL
20.05.2013.
u 17:36

Popiti čaj s britanskom kraljicom bila je jedna od želja desetogodišnjaka koji umire od raka, a glumica mu je to i omogućila

Desetogodišnji Oliver Barton iz Velike Britanije boluje od od raka kralježnice i koštane srži, a liječnici su nedavno roditeljima rekli da rak nije izlječiv te kako mu je ostalo tek nekoliko tjedana života.

Popiti čaj s britanskom kraljicom jedna je od Oliverovih želja, a kako to nije bilo moguće izvesti, glumica Helen Mirren odlučila mu je ispuniti želju, prenose britanski mediji.

Mirren trenutačno na britanskom West Endu glumi kraljicu Elizabetu, a za tu je ulogu u filmu "Kraljica" dobila i Oscara, pa je Oliveru priredila pravi kraljevski tretman.

Po desetogodišnjeg dječaka, koji ima i Downov sindrom, poslala je limuzinu, a na kraju predstave pozvala ga je iza pozornice.

– Bilo mi je zadovoljstvo i čast upoznati tako hrabrog mladića – rekla je Mirren.

Oliver je obolio 2006. godine kao trogodišnjak obolio od leukemije. Dvije godine poslije ušao je u remisiju, no 2010. rak se vratio.

Oliverov otac James Browne ispričao je da je Mirren ostala u svom liku tijekom čitavog posjeta.

– Oliver joj je povjerovao i to nam je bilo sasvim dovoljno. Sjela je u Oliverova kolica, a njemu je dala svoju veliku fotelju. Ponudila mu je čašu kole, kekse i male sendviče – kaže James Browne.

– Prozvala ga je vitezom, a svima je rekla da ga odsad moraju zvati sir Oliverom. Imao je sjajan dan – dodao je njegov otac.

 

>>Pogledajte kako Helen Mirren viče na ulične svirače

 


Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije