Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRAK NA PRVU

Goga i Adam uživali u Baranji kod Adamove sestre: 'Vrijeme za obitelj'

Goga i Adam
Foto: Instagram
1/4
10.05.2020.
u 15:45

U subotu su bili u gostima kod Adamove sestre Lili u Zmajevcu. U malom baranjskom mjestu uživali su kuhajući grah, te igrajući se sa psom i djecom. Goga je na Instagramu objavila fotografiju s Lili na kojoj grizu mladi luk, a pokraj je napisala "kad Lili skuha grah"

Nakon završetka showa "Brak na prvu" Gordana Marelli i Adam Kromer gotovo svakog dana na društvenim mrežama objavljuju fotografije i videa na kojima se može vidjeti koliko su sretni i zaljubljeni. 

U subotu su bili u gostima kod Adamove sestre Lili u Zmajevcu. U malom baranjskom mjestu uživali su kuhajući grah, te igrajući se sa psom i djecom. Goga je na Instagramu objavila fotografiju s Lili na kojoj grizu mladi luk, a pokraj je napisala "kad Lili skuha grah". Na jednoj fotografiji je napisala i kako je "vrijeme za obitelj".

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, stručnjaci su u showu Adama spojili s Nikolinom Tutić, koju Lili nikako nije mogla prihvatiti, za razliku od Goge s kojom je postala jako prisna. 

Goga i Adam
1/7

- Naše prijateljstvo se počelo pretvarati u romansu, kada smo nakon showa otišli na kavu pa ručak. Tu smo shvatili da bez pritiska koja nosi takav tip emisije, puno se bolje slažemo nego kada smo za vrijeme snimanja samo davali međusobnu prijateljsku potporu. Jedino i isključivi razlog zašto smo se zbližili kao prijatelji, je da s partnerima nismo imali normalnu komunikaciju, pa smo se veselili da nekome možemo ispričati naše probleme. I da nas netko razumije - kazao nam je Adam o razvoju njihove romanse.

Foto: Instagram screenshot

Par je za Goginu trudnoću doznao prije božićnih blagdana. Kako su kazali, to im je prvo bio šok, a onda su kazali kako je upravo to što žele u životu. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

AD
adminka
07:23 11.05.2020.

Gordana je bila jedina osoba ovog shoa koja u realnom svijetu prolazi pod normalno. Lidija je pak lik koji treba psihijatrijsku pomoć.

SA
SamoIskreno
23:18 10.05.2020.

Lili iskače iz paštete. Koji likovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije