Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NALAZI SE U ZAGREBU

Mustafa Nadarević nakon teške dijagnoze još uvijek u bolnici: 'Ne znam kad ću izaći'

Foto: Ivana Kaurloto, Storypress
1/4
10.05.2020.
u 10:59

Glumac Mustafa Nadarević dobio je dijagnozu zloćudne bolesti u siječnju.

Prošli vikend legendarni glumac  Mustafa Nadarević proslavio je 77. rođendan, ali u nimalo poželjnom okruženju. Naime, u siječnju mu je dijagnosticiran karcinom pluća što je bio otkrio u sklopu kampanje "Udahni za život", a kako Avaz doznaje, glumac je u bolnici.

- Još sam u bolnici. Ne znam kada ću izaći. Ne znam što bih više rekao o svom stanju - rekao im je 77-godišnjak u telefonskom razgovoru koji se odvio u petak.

1/5

– Kad sam shvatio da je to dio života, da je bolest dio života, onda sam je prihvatio. Kad nešto prihvatiš s ljubavlju, onda se može pobijediti zloćudna bolest – kazao je Nadarević za Media Servis nedavno te udjelio dugogodišnjim pušačima i jedan savjet.

– Mogu im poručiti da ne budu primitivni kao ja, da se ne plaše doktora. Meni je doktor još kao malom djetetu bio ''jao'', od zubara nadalje, sve je bilo strašno. Dobro je da se ide na vrijeme na preglede, jer onda je izlječivost vrlo blizu – dodao je glumac uoči početka provođenja Nacionalnog programa probira i ranog otkrivanja karcinoma pluća.

U veljači je stigla vijest da se nakon terapije zračenjem osjećao bolje, a kada je zbog pandemije koronavirusa snimanje serije "Lud, zbunjen, normalan" prekinuto u Sarajevu, vratio se u Zagreb.

Ovim poznatim parovima granice i nacionalnost ništa ne znače

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar savskokupališteZagreb
savskokupališteZagreb
12:01 10.05.2020.

Nažalost svake godine u Hrvatskoj oboli od raka pluća 2000 ljudi,a umre 1900.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije