Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudi se

Glumica se namučila da skine 18 kilograma, a sada je pokazala kako izgleda u badiću

Foto: Instagram
1/6
28.07.2020.
u 19:19

Čini se da je Rebel Wilson sada dobila dozu samopouzdanja nakon brojnih pozitivnih komentara. Postala sve opuštenija na društvenim mrežama, pa je sada objavila fotku na kojoj pozira u badiću.

Američka glumica Rebel Wilson, donedavno je bila jedna od najpoznatijih hollywoodskih bucki. No, sve je iznenadila kada je odlučila poraditi na svom izgledu, te je skinula 18 kilograma. 

Čini se da je sada dobila dozu samopouzdanja nakon brojnih pozitivnih komentara. Postala sve opuštenija na društvenim mrežama, pa je sada objavila fotku na kojoj pozira u badiću. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Rebel je kilograme suvišne kilograme izgubila zahvaljujući  treninzima i zdravom načinu prehrane. U 2020. godinu glumica je ušla s namjerom da smršavi i prozvala je 2020. godinom zdravlja. Izbacila je sa svog jelovnika šećer i nezdravu hranu i dala se u ruke treneru Jonu Castanu koji je marljivo s njom vježbao. Dugo vremena je govorila kako svoju debljinu ne vidi kao manu.

- Mnoge glumice vide višak kilograma kao manu, no ja to vidim kao prednost. Cure koje nisu mršave puno bolje prolaze u komedijama - često je govorila prije Rebel. Wilson je rekla kako bi njezina idealna težina bila 75 kilograma jer se priprema za jednu novu ulogu i vjeruje kako će ovim tempom vježbanja i brige o prehrani doći i do te brojke na vagi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije