Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedi

Bojana Gregorić: Dio stanara kod mene želi stopirati sanaciju krova jer nisu u potkrovlju kao mi

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/6
28.07.2020.
u 11:00

Zbog jakih pljuskova u Zagrebu su se građani nakon potresa suočili i s poplavom, a glumica Bojana Gregorić Vejzović kaže kako je i u njezinu podrumu bilo 20 cm vode, a požalila se i kako susjedi ne žele sanirati krov jer ne žive u potkrovlju.

Zbog potresa su se brojne obitelji, pogotovo iz centra Zagreba, morale iseliti iz svojih domova dok im zgrade ne budu opet sigurne za život, a oni koji su dobili dopuštenje ostati u svojim domovima sada prolaze kroz proces sanacije. Jaki pljuskovi koji su zadnjih nekoliko dana padali u Zagrebu stvorili su novu štetu u već potresom pogođenim stanovima i zgradama, a baš u takvoj situaciji našla se obitelj Bojane Gregorić i Enesa Vejzovića.

"Enes snima i igra predstave u Zagrebu. Sinoć nakon izvedbe, umjesto auta, trebao je gondolu da se vrati doma. Nakon potresa, djela sanacije koji smo odradili na zgradi, dio stanara kod mene želi stopirati sanaciju krova jer nisu u potkrovlju kao mi. U iščekivanju nastavka ostalih radova na krovu, rekla sam suprugu da idem s djecom na more jer ovo natezanje može pričekati dok se ne vratim! Jučerašnje slike Zagreba… Naša zgrada ima 20 cm vode u podrumima, o tavanu neću pisati! Enes se bačka s muljem i spašavanjem najlona na djelu krova sa susjedom koji dijeli zadnji kat s nama. Ludilo", napisala je Bojana.

1/16

Bez obzira na situaciju, naša glumica ne dopušta da joj to uništi duh i ubije pozitivu i zato je dodala kako je obukla večernju haljinu i pije limunadu s džinom i pravi se da je sve savršeno. "Volim vas Zagrepčani. Volim te Zagrebe! Vraćam se i da zgrade više ne bude tamo. Popravit ćemo! Hoćemo! Možemo! Nekako ćemo sve to prebroditi", poručila je. U svibnju, kada smo razgovarali s Bojanom, opisala nam je kakvu štetu imaju u zgradi i kako su ona i njezina obitelj imali sreće.

– Mi smo sretnici jer nas je tog nedjeljnog jutra spasila drvena greda na kojoj su ostali stajati napukli dimnjaci. Kako imamo tavansku sobu, drugi bi scenarij bio da je sve završilo na našim glavama. Stoga smo, poput mnogih Zagrepčana, zahvalni što smo živi, no materijalne štete prate i one psihičke pa se, primjerice, trzam na svaki jači udarac vratima – rekla nam je tada Bojana.

 

Komentara 39

Avatar Proleter
Proleter
11:29 28.07.2020.

Isti slučaj i u mojoj zgradi. Stanari donjih katova ne žele sudjelovati u financiranju sanacije krova jer njima ne curi. Još.

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
12:46 28.07.2020.

Kog boli briga za njezin krov da to treba biti u Vecernjaku. Ocito ima vezu.

PS
popevke sAm slagal
12:23 28.07.2020.

Ništa, vratiti se mami u veliki stan u Boškovićevoj koji je ionako "pribavio" deda, narodno heroj Pavle Gregorić. Teška je njena sudbina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije