Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fotke iz mladosti

Doris Pinčić Rogoznica pokazala kako je izgledala s 25 kilograma viška

Na kavi kod Doris
Foto: Promo
1/6
24.09.2017.
u 19:00

Doris je otkrila dva razloga zbog kojih se "pokrenula"

Popularna voditeljica i glumica Doris Pinčić Rogoznica otkrila je svoje fotografije iz tinejdžerskih dana te priznala da je imala 25 kilograma viška.

Doris je u svojoj emisiji "Na kavi kod Doris" na RTL-u, u kojoj se pričalo o pretilosti i seksu, danas ugostila plus size model Luciju Lugomer i natjecateljicu "Života na vagi" Gabrijelu Crnjac. Usput je otkrila kako je i sama imala koju kilu viška.

Foto: Promo

– Pokrenula sam se kada su me liječnici upozorili da imam problema sa zdravljem i kada mi je profesorica na fakultetu rekla da imam lice s kojim mogu glumiti princezu, ali stražnjicu s kojom ću uvijek glumiti samo tetke – rekla je popularna Doris te s Gabi bacila okladu. Naime, simpatična Brođanka obećala je da će, ako dođe do težine od 80 kilograma, pozirati kao Playboyeva zečica kao što je to napravila i Lucija Lugomer.

Komentara 15

KR
kritiko
22:29 24.09.2017.

zgodna je,a jebe mi se kak je prije izgledala

DU
Deleted user
22:51 24.09.2017.

Najbitnije je sebi biti lijep i biti zadovoljan svojim izgledom, a ne mišljenja drugih. A što se tiče zdravlja nije svačiji organizam isti kao ni oblik tijela, ja kad sam imala 10 kg manje od "idealne težine" osjećala sam brojne posljedice, od problema sa zubima, kosom, kožom, stalne upale, a drugome bi ta težina bila ok, eto tako da nismo očigledno svi isti. Inače sam protiv omalovažavanja i vrijeđanja drugih ljudi i njihovog izgleda, smatram to zlobnim, nebitno o kojem nedostatku se radilo, svatko bi trebao gledati sebe.

KR
kritiko
22:30 24.09.2017.

sad je doris pičić

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije