Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA SENZACIJA

Lucija Lugomer: 'Eh moji Balkanjerosi, ni ne znate što imate'

Lucija Lugomer i Kristina Šalinović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
18.09.2017.
u 20:34

Britanske kolege pisale su o tome kako je Lucija na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pokazuje strije na bedrima, kako bi ohrabrila djevojke da se ne boje svoga tijela. Objavili su i ohrabrujuće komentare koje su joj ostavili pratitelji.

Najpoznatija hrvatska plus size manekenka pohvalila se na Facebooku kako je članak o njoj objavljen na stranicama poznatog britanskog tabloida The Suna.

 

Britanske kolege pisale su o tome kako je Lucija na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pokazuje strije na bedrima, kako bi ohrabrila djevojke da se ne boje svoga tijela.  Objavili su i ohrabrujuće komentare koje su joj ostavili pratitelji. The Sun je predstavio Luciju, naveo kako je na Instagramu prati 93 tisuće ljudi, te da joj je najveći uzor Ashley Graham.

- Ljudi moji, ni ne znate što imate i čime se možete PONOSITI...Svijet vidi a vi po tome pljujete. Eh, moji Balkanjerosi - oštro je poručila kritičarima Lucija.

 

 

Komentara 25

PI
Pikacu
23:48 18.09.2017.

Ima lijepo sve samo da jos mrvicu vijezba Ima dobre dojkje Prelijepa je u faci ooooo . . .

MI
milecar12
02:31 19.09.2017.

Bez uvrede, ali nekako su mi atraktivnije žene koje ne umiru od srčanog. Možeš ti izgledati kako hoćeš, ali ako postoji zdravstveni rizik, u lijesu za godinu dana bome se da jako poružniti.

Avatar Idler 3
Idler 3
20:45 18.09.2017.

Lucija draga jedini "balkanjeros" (kaj god to značilo) v cijeloj priči si ti. Okruglička, punašna, prava domača kumica....sam ti faliju hamper v rukami i rubec kaj pokriva masne lasi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije