Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Emotivna balada “Jedan ples” mladog, perspektivnog benda Dusty Hats novi je singl koji najavljuje njihovo prvo studijsko izdanje

Dusty Hats
Foto: Promo
12.11.2019.
u 16:10

Autor pjesme je Dario Duvnjak koji je poznat po svojim emotivnim tekstovima i baršunastoj boji glasa, a za sjajan aranžman zaslužan je Dragomir Herendić – Dragianni.

Riječ je o naslovu koji će zasigurno postati pjesma brojnih zaljubljenih parova, pa čak i samaca koji maštaju o ljubavi.
Melodija odiše atmosferom nekih boljih, starih vremena, a spot prikazuje tijek veze kroz glazbu i ples u “one shot videu” pomalo mističnog i osebujnog stila. Spot potpisuje Petar Puljiz.

Autor pjesme je Dario Duvnjak koji je poznat po svojim emotivnim tekstovima i baršunastoj boji glasa, a za sjajan aranžman zaslužan je Dragomir Herendić – Dragianni.

“Jedan ples” treći je najavni singl s albuma prvijenca koji je najavljen za sljedeću godinu.
“Možda sam previše subjektivan oko ove pjesme, no zaista mi je jako draga. Tri i pol minute o želji za neizmjernom ljubavi muškarca i žene po mnogima je već ispričana priča, ali sam joj pristupio na sebi svojstven način i učinio ju autentičnom. Mislim da je najvažnije da je sami poslušate, a moj dojam je, iskreno, da je ovo jedna od najboljih pjesma Dusty Hatsa do sada.” – komentirao je Dario Duvnjak.




Info:
Album izlazi početkom 2020.
10 pjesama. Autor teksta i glazbe - Dario 9 pjesama, Dragomir Herendić 1
Jedan ples je 3.najavni singl.
Album će se zvati 'Suze ili Smijeh'

Dusty Hats. Sastav je osnovan 2013. godine na području Ivanić Grada, a nakon par mjeseci snimaju prvi singl pod nazivom “Laž” te potpisuju ugovor za Aquarius Records pod čijim okriljem predstavljaju i pjesmu “Sve je bilo nekad”. Nakon toga kreće suradnja s Croatia Recordsom koja je urodila plodom objavljivanjem nekoliko singlova, “Ako kažem”, “Ne krivim te” i “Ti si sama”. Postava benda se mijenjala, a glavna promjena je bila kada je glavni mikrofon preuzeo Dario Duvnjak, gitarist i autor svih tekstova i glazbe za Dusty Hats.

Kasnije se prijavljuje na show “Zvijezde” i dolazi do same završnice zbog čega je potrajalo snimanje albuma. Iza sebe imaju oko 100 koncerata, ali su i puni ideja u smislu stvaranja novih autorskih djela te im je želja da mješavinom žestokog i modernog rocka rade pjesme koje lako ulaze u uho, brzo se pamte i prihvatljive su široj publici. Prvim povratničkim singlom “Da mogu mijenjat ovaj svijet” bend najavljuje novi zvuk i pjevača. Predzadnji singl objavljen je u svibnju ove godine, “Sve si oko sebe tijelom kupila”, 

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije