Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila video

Ella Dvornik pozirala potpuno gola u kadi, a pratiteljici jedan detalj privukao pozornost: 'Što će ti to?'

Ella Dvornik
Foto: Instagram screenshot
1/16
02.07.2021.
u 11:45

Influencerica je objasnila da je tako proslavila poseban dan jer su njezine kćerkice Balie i Lumi krenule su u vrtić.

Blogerica i influencerica Ella Dvornik na Instagramu je objavila video na kojem se kupa u kadi. Ella je u videu potpuno gola, samo na glavi ima ručnik i sunčane naočale. 

Foto: Instagram

Influencerica je objasnila da je tako proslavila poseban dan jer su njezine kćerkice Balie i Lumi krenule u vrtić

"Nadam se da to neću prežestoko proslaviti pa da šaljem još nekog u vrtić iduće godine", našalila se Dvornik. Brzo je skupila gomilu lajkova i komplimenata, a jednu pratiteljicu zanimalo je zašto nosi naočale u kadi

Foto: Instagram

"Što će ti sunčane naočale u kadi?" napisala je pratiteljica, a Ella je spremno odgovorila: "Pa ovo je Instagram."
Podsjetimo, Dvornik je nedavno objavila video u kojem je progovorila o svojim estetskim zahvatima. Ella inače bez problema s pratiteljima dijeli što je sve promijenila na licu.  Dvornik je otkrila kako je, osim što je riješila probleme sa zubima te stavila krunice, mostove, navlake i implantate, korigirala još neke stvari. Operirala je nos, stavila filere u usta, a u čelo ''baby botox''. 

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke... Tko nema u genima, ima na rate", napisala je uz video. 

Ella je u prosincu snimila i video te pokazala kako izgleda odlazak na estetske korekcije. Naime, odlučila je staviti botox u čelo i popraviti nepravilnosti na usnama te ih povećati filerima. Na početku je upozorila gledatelje koji smatraju da estetske korekcije nisu potrebne da ovaj video preskoče, a osvrnula se i na negativne komentare koje je dobila od drugih žena koje su protivnice takvih zahvata na licu ili tijelu. Komentirala je kako je nestrpljiva i ne želi čekati da vidi rezultate koje nekima možda daju pravilna prehrana, joga za lice ili jednostavno imaju dobru genetiku.

VIDEO Otkriveno koje su bile posljednje riječi princeze Diane

Ključne riječi

Komentara 37

DU
Deleted user
13:22 02.07.2021.

Sjećam se kada sam je u tramvaju sreo, smrdila je po znoju i dosta neuredno izgledala... ajde barem da se kupat počela

DU
Deleted user
12:47 02.07.2021.

I kada mislim da nemre dublje, VL me uvjeri da može....

DA
DarkIndigo
13:16 02.07.2021.

Nismo dugo čuli o ovom parazitu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije