Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadili pratitelje

Domaći glazbeni par razlazi se nakon 4 godine veze: 'Napravili smo puno dobrih stvari, ali i dosta pogrešaka'

Foto: Instagram
1/16
05.09.2022.
u 08:26

- Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima - poručili su u zajedničkoj objavi Nela Đinđić i Marko Kutlić.

Samo dva mjeseca nakon što se doznalo za prekid Nike Turković i Matije Cvek uslijedio je novi prekid na domaćoj glazbenoj sceni. Nakon četiri godine veze odlučili su se razići Antonela Đinđić i Marko Kutlić. Svoju odluku obznanili su zajedničkom objavom koja je iznenadila njihove pratitelje jer su Nela i Marko oduvijek odavali dojam skladnog para.

-Bolje da kažemo mi nego da netko krivo prepriča. Neobično, ali tako je. Naoko zatvaramo vrata da bismo ih možda ponovno otvorili. Nakon 4 predivne godine u kojima smo ispreplitali privatno i poslovno i tražili mir i harmoniju za privatno, čini se da ju nismo pronašli- započeli su svoju objavu te poručili da će i dalje surađivati na poslovnom planu. 

- Malo ćemo predahnuti. Uvijek smo govorili da se bolje razumijemo kad je o poslu riječ pa ćemo točno tako i nastaviti. Zahvalni za zajedničke trenutke koji su nam pomogli da budemo bolji u mnogim segmentima. Napravili smo puno dobroga, a sigurno i dosta pogrešaka. Možda je ovo jedna od njih. To će nam vrijeme pokazati. Sada nam se baš čini da je ovo ispravna odluka i da smo napravili dobro. Hvala novinarima što će razumjeti da osim ove izjave nikakvih drugih po ovoj temi neće biti - zaključili su Nela i Marko. 

Foto: Instagram

Ljubav između bivšeg frontmena grupe ‘Pravila igre‘ i natjecateljice prve sezone emisije The Voice - Najljepši glas Hrvatske planula je na snimanju HRT-ove glazbene emisije 'A strana'. Svoju su vezu u javnosti prvi puta potvrdili 2019. godine, a svoju su ljubav tada pretočili i u duet 'U zagrljaju spašeni'

Foto: Instagram
Javnosti je poznato i da je Marko prije veze s Nelom bio u braku. Bivšu suprugu Mariju pred oltar je odveo u studenom 2016. godine, a zajedno imaju i dvojicu sinova - Petra i Pavla. S druge strane o Nelinom privatnom životu prije ljubavi s Markom ne zna se gotovo ništa. 

VIDEO Nije dugo patio! DiCaprio viđen u javnosti s 22-godišnjom bogatašicom

Komentara 5

PU
purgerplavi
10:19 05.09.2022.

....koji su to ?????

ZA
zagi101
09:27 05.09.2022.

čuj to nakon četiri divne godine?! da su bile divne nebi se razišli. koje priglupe izjave romantike

Avatar KalebJosua
KalebJosua
15:35 05.09.2022.

Nepoznatima napuniti medije, učiniti ih poznatima i pisati o njihovim razlazima, a ono u braku 40 godina i niš o takvima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije