Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Demi Moore nakon liječenja od ovisnosti vraća se poslu

demi moore
pixsell
07.03.2012.
u 09:47

Tijekom proteklog mjeseca fokusirala se na zdravlje i bolje joj je svakim danom. Želi ponovno raditi i svjesna je da se može nositi s novim zadacima - otkrio je izvor blizak pjevačici

Nakon mjesec dana liječenja od ovisnosti Demi Moore napustila je kliniku u Utahu gdje se liječila od ovisnosti o tabletama i anoreksije i odlučila je vratiti se poslu. Glumica je uvjerena da će joj rad pomoći da se osjeća dobro.

– Demi se sjajno osjeća i želi se vratiti poslu. Tijekom proteklog mjeseca fokusirala se na svoje zdravlje i bolje joj je svakim danom. Želi ponovno raditi i svjesna je da se može nositi s novim zadacima – otkrio je izvor blizak pjevačici.

Ključne riječi

Komentara 1

TA
tariza
20:39 07.03.2012.

Nisam znao da je pjevacica!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije