Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gnjusna šala

Bradley Cooper javnosti pokazao svoju treću bradavicu

bradley cooper
19.12.2012.
u 11:08

Glumac je u showu Ellen DeGeneres na tijelu izradio umjetne bradavice i hvalio se njima kao pravima kako bi njegovo gostovanje bilo zabavnije

Miljenik žena, glumac Bradley Cooper (37) svojim otkrićem šokirao je gledatelje televizijskog showa  Ellen DeGeneres.

Gostujući kod nje u emisiji, javno je priznao da ima treću bradavicu, a ne bi li ono što govori i dokazao, skinuo je košulju i pokazao je kamerama.

– Dopustite da vam je pokažem. Nije li to čudno i odvratno? Ali da stvar bude još bolesnija, imam i četvrtu i to na ruci, ali i petu na nozi! – smijao se Bradley i zgađenoj publici pokazivao svoje tajne.

Naravno, na kraju je priznao da je to samo dobra šala koju je smislio da njegovo gostovanje u showu bude zabavnije, a umjetne bradavice na tijelu napravili su mu filmski šminkeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije