Naslovnica Showbiz TV

Bivšu natjecateljicu 'Farme' susjed je zbog smeća napao sjekirom

Susjed me napao s leđa jer sam mu rekla da si smeće baca u svoje dvorište a ne u moje. Naime, donio je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz, kaže Marija Prekodravac.
12. rujna 2019. u 08:16 2 komentara 6866 prikaza
Foto: Nova TV
Pogledajte galeriju 1/3

Mariju Prekodravac, bivšu natjecateljicu reality showa "Farma" Nove TV u utorak poslijepodne sjekirom je napao susjed. Na svom Facebook profilu Marija, koja je na "Farmi" bila 2015. godine, objavila je fotografiju iz bolnice na kojoj se vide ozljede, a uz to je  napisala poruku svim prijateljima koji su zabrinuti za nju što se zapravo dogodilo.

Intervju Ecija Ojdanić: 'Nisam požalila što sam suprugu dala drugu šansu'

– Susjed me napao s leđa jer sam mu rekla da si smeće baca u svoje dvorište, a ne u moje. Naime, donio je neke kante s bojom i bacio mi to pred ulaz. Doista sam bila pristojna u pokušaju da se to eliminira. No dobila sam sjekirom. Mene ljudi jednostavno vole udarati i više se ne dvoume s čime će to učiniti – napisala je Marija. 

Tražio pomoć Bivši voditelj Nove TV: Skupili smo dovoljno, ovo je najljepši rođendan

Kako prenose 24 sata, u liječničkom nalazu piše kako je Marija u bolnicu došla s otvorenom ranom veličine četiri centimetra. 

 

 

– Imam slabu orijentaciju, ruke mi drhte i osjećam se nervozno. Samo bih htjela biti u prostoriji u kojoj me nitko ništa ne pita. Najteže mi pada to što se uskoro moram vratiti na posao iako se ne osjećam spremna za to – izjavila je za 24 sata Marija.

Težak period Bivša zvijezda Nove TV traži pomoć: Nije me sram ovo pisati, svakome se može dogoditi

Dodala je kako je  81-godišnji susjed, koji ju je s leđa napao sjekirom, poznaje cijeli život i potpuno joj je neprihvatljivo da se netko ovako ponaša zbog  problema koje je izazvalo bacanje smeća. Susjeda zbog napada sumnjiče za pokušaj ubojstva. 

Pogledajte gdje su i što danas rade pobjednici reality showova

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • sveznam1:

    nasillje je uzasno ..udariti nekoga sjekirom po glavi zbog smeca..

  • Njofra91:

    To su ti stari, dobri, dobro odgojeni ljudi. Iz doba dok se djecu jos uopce odgajalo...