Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavna manekenka

Bila je poznata po tome što može 'pošmrkati tri grama kokaina i popiti litru votke u rekordnom roku'.

Foto: Instagram
1/12
16.01.2020.
u 20:17

Za svoj 30ti rođendan Moss je održala zabavu pod temom 'Lijepa i prokleta'. Navodno je bila toliko skandalozna da je slavna glumica Gwyneth Paltrow morala pobjeći.

Jedna od najvećih svjetskih supermodela, a k tome i jedna od najfotografiranijih žena na svijetu, Kate Moss danas slavi 46. rođendan.

Kate je otkrivena u njujorškoj zračnoj luci JFK kada je imala samo 14 godina. Moss se s obitelji vraćala s Bahama u Veliku Britaniju, a zbog svoje je ljepote zapela za oko agentici Sarah Doukas, osnivačici Storm Model Mangementa. Vrlo brzo je počela raditi za sve najveće brendove na svijetu poput Calvina Kleina, Versacea i Saint Laurenta, a dvije godine nakon dobila je svoju prvu naslovnicu za časopis 'The Face'. 

 Kate Moss nikada nije bila žrtva trendova, uvijek je bila vjerna svom rock-chic-vintage-boho stilu.

No, ponekim je 'trendovima' ipak podlegla. Naime, Kate Moss u žaru najveće slave kada je harala najvećim modnim pistama gotovo svakodnevno, prozvana je kraljicom tuluma.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Tijekom svoje turbulentne modne karijere skandali su je pratili gdje god je krenula, a 90-ih je odlazila na najveće tulume i bila poznata po tome što može 'pošmrkati tri grama kokaina i popiti litru votke u rekordnom roku'. 

Godine 1996., kada se njezina veza s glumcem Johnnyjem Deppom počela raskrinkavati, njezina upotreba droge i alkohola izmakla je kontroli. U jednoj knjizi piše kako se Depp u to vrijeme umorio od 'ludog imidža' svoje djevojke te ju je tražio da uspori. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Moss je nastavila ludi život i u svojim tridesetima, iako je do tada već dobila kćer. Za svoj 30ti rođendan Moss je održala zabavu pod temom 'Lijepa i prokleta'. Navodno je bila toliko skandalozna da je slavna glumica Gwyneth Paltrow morala pobjeći

Na after partyju, prijatelj je tvrdio da se u jednoj od glavnih soba odvija orgija, a Moss je ulazila i izlazila iz nje. 

Kampanja koju je za Calvin Klein snimala s Markom Wahlbergom lansirala ju je među najpoznatije modele, no Moss snimanje nije dobro leglo. Naime, u jednom je intervjuu priznala kako se nakon toga nije dva tjedna ustala iz kreveta te da se ne sjeća revije koju je nakon toga odradila trijezna. Kako je rekla, imala je psihički slom, a sve zbog toga što se nije osjećala ugodno polugola pored njega. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Nakon prekida s Deppom, Moss se počela družiti s Jude Law i njegovom bivšom suprugom Sadie Frost s kojom je Moss navodno započela vezu. Kada je Sadie suprugu rekla za tu vezu, Law je uzbuđeno predložio da se i on 'ubaci', pa je ovaj trojac redovno imao seksualne odnose zajedno. 

Foto: Instagram/riley.loudermilk

U to vrijeme, zbog svega je otišla u kliniku London's Priory, no nije joj puno pomogla. Dok je bila u klinici, jednom je čak slučajno zapalila svoju sobu kada je ostavila upaljenu svijeću. 

U rujnu 2015. godine otkrila je da ju netko iz Metropolis studija potajno snima, a sve videe i fotke Kate Moss kako uzima kokain za sebe su prodali Daily Mailu. 

Iste godine kada joj je izašla fotka s kokainom, dobila je nagradu Američkog udruženja modnih dizajnera, a kada je došla održati govor i primiti nagradu, navodno je bila toliko pijana da nije mogla ni izgovoriti naziv udruženja. 

No, i bez obzira na sve skandale, Kate Moss je trenutno odlična poduzetnica koja svoju slavu i izgled i dalje drži na vrhu.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Ključne riječi

Komentara 8

ZA
zagabria2
20:45 16.01.2020.

Da je imala sreće pa da nije naletjela na onu 'talent skauticu' danas bi bila normalna udata ženska sa familiojom. Ako vašoj kćeri priđe modna skautica otjerajte je štapom. Kasnije bude kasno

MI
Mirjana751
04:43 17.01.2020.

Koji smo mi bolesni svijet...ubit se od droge i alkohola i biti na vrhu slave u svijetu????

LA
lajh1985
21:07 16.01.2020.

Pa to uopce nije neki problem ak je to mjesavina 1/3 ili vise 3 komada roknut

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije