Naslovnica Showbiz Big Brother

Ruši se luksuzna Big Brother kuća na Košutnjaku!

Beogradski gradonačelnik Siniša Mali najavio je da će prostor na kojem je trenutno smještena BB kuća biti namijenjen djeci za razonodu i rekreaciju kao što je i zamišljeno u početku.
07. listopada 2015. u 11:08 2 komentara 8977 prikaza
big brother kuća
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/10

Beogradski gradonačelnik Siniša Mali i gradski menadžer Goran Vesić najavili su da će iduće godine biti srušena kuća Velikog Brata smještena na beogradskom Košutnjaku.

-Više je služio za Velikog brata i razne realityje, a ne za ono čemu je prvobitno namijenjen. Sada ga vraćamo djeci, da se ovdje rekreiraju, bave sportom, obrazuju i provode slobodno vrijeme- kazao je gradonačelnik Beograda.

Vijest o rušenju najpoznatije reality kuće u regiji potvrdio je i gradski menadžer Goran Vesić za srpski Telegraf.

- Ukinuti ćemo prostor za reality programe, tako da od 1. travnja iduće godine ovdje više neće biti kuće Velikog Brata. Također se vode imovinsko-pravni sporovi s nekoliko poduzeća koja se nalaze u “Pionirskom gradu”, a kojima tu nije mjesto. Tajništvo za komunalno-stambene poslove od iduće godine preuzima održavanje zelenih površina, dok će “Parking servis” kupiti 100 bicikala koji će biti na raspolaganju djeci koja budu ovdje boravila- objasnio je Vesić.

Kuća na Košutnjaku izgrađena je 2006. godine kad je prikazana prva sezona Big Brothera. Trenutno se u njoj snima nova sezona koja je započela 4. rujna, a ovo je drugi Big Brother u kojem sudjeluju Hrvati. 

>>Steffani zbog odnosa s Ervinom pije tablete za smirenje i hoće van iz BB kuće

>>Rade nakon incidenta: Steffani je obična uličarka, neka čekaju sa seksom

Jaja Spar
Prirodna namirnica
Dočekajte Uskrs sa zdravim domaćim jajima

A1 izdvaja za Vas

  • rikavac:

    svaka cast treba sve te kuce i nastambe srusit da se nemoze nijedan realiti odrzavat i to zakonom zabranit jer to je skup sljama ,otpada ,drogerasa i propalih ljudi koji sa tim zele da naprave sebi reklamu. Tu nema cega ... prikaži još! nema od vrijedjanja psovnja ,seksa tuca i to se stavi na udarni termin tako da i djeca mogu gledat. Minirat sve i zabranit zakonom.

  • barn2:

    znaci dolazi krak glušostima,konacno da se ta lics koristi u pažetnoje svrhe.