Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Omiljena serija

Autor serije 'Lud, zbunjen, normalan' donio je konačnu odluku o sudbini serije: Ovo je kraj!

Foto: Nova TV
1/6
16.09.2021.
u 13:19

Feđa Isović kaže kako je nakon smrti glumca Mustafe Nadarevića odlučio kako mora završiti seriju iako je imao napisane epizode za sljedeću sezonu.

Malo je serija u zadnjih 15 godina ostvarilo takav uspjeh i pobudilo takav interes publike kao što je to uspjelo seriji "Lud, zbunjen, normalan". Od 2007. godine, kada se počela prikazivati, pa sve do danas ova serija koja prati život tri generacije obitelji Fazlinović neprestano ima jednako dobru gledanost. Nakon smrti glumca Mustafe Nadarevića, kojeg smo u seriji gledali kao Izeta Fazlinovića, autor serije Feđa Isović donio je odluku kako se serija više neće snimati.

– To smo odlučili odmah nakon što je Mustafa Nadarević preminuo, ali sada je to konačno – rekao je i dodao kako je on već prije napisao kraj serije, ali smrt glavnog i omiljenog glumca dovela je do definitivnog prekida.

– Epizode su napisane u smislu da imaju logičan završetak serije, a ovako je s Mustafinom smrću ona naprasno završena. Nikad gledatelji neće biti u prilici da vide kako se serija završava. Dvadeset epizoda nikada se neće emitirati – rekao je Isović za Dnevni avaz. Nakon smrti Mustafe Nadarevića publici je Isović dao malu nadu kako će se serija možda ipak nastaviti snimati, ali sada je odluka konačna.

VIDEO Društvenim mrežama širi se snimka Gorana Bare koji tetura po autocesti

 

Komentara 19

Avatar TvojUjko
TvojUjko
13:39 16.09.2021.

NE, nije omiljena serija mnogima..

RO
romobil
14:04 16.09.2021.

Adj konačno kraj i tom hororu....

Avatar Mali Berica
Mali Berica
14:12 16.09.2021.

Bogu hvala da je kraj, nikada u životu nisam vidio gluplju seriju, sve se svodi na kreveljenje i na potpuno zastarljele primitivne šale, zaista mi nije jasno tko to može gledati, a još manje mi je jasno zašto Nova TV već 15 godina maltretira Hrvate sa tom serijom. Isto tako nas maltretraju sa turskim serijama, oni su dakle politička televizija koja služi isključivo za propagiranje muslimana, dok RTL s druge strane služi za propagiranje Srba. Drgim riječima NOVA je muslimanska televizija, RTL srpska, a HTV partizanska, ako tome dodamo tiskane medije i portale koji su svi u stranim rukama, onda je jasno zašto Hrvatska ne može krenuti naprijed i zašto nikako ne možemo skinuti sa grbače tuđe zaostale države bivše Jugoslavije, zaista je nevjerojatno što mi Hrvati dozvoljavamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije